![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
V-aș sugera să faceți ceva pentru ca, în mesajele dv, să nu mai apară pătrățele în loc de litere cu diacritice. Eu folosesc Internet Explorer și văd numai pătrățele, fapt care îngreunează mult citirea mesajului. Aceste pătrățele nu îmi apar la toți userii, ci numai la anumiți useri, precum colaps, I.Calin și alții.
Cu rezerva că nu prea mă pricep, iată metoda băbească pe care o aplic eu ca să scriu cu diacritice și nimeni, indiferent de browser, nu mi s-a plâns că vede pătrățele: am mers pe grupul de două litere din dreapta jos, unde îmi apare EN, adică English. Am dat click și aleg opțiunea "show the language bar". Acolo am multe din limbile pământului și aleg româna. Când vreau să trec de pe tastatură englezească pe tastatură românească (sau invers) apăs simultan pe tastele shift și alt.
|
||||
|
||||
![]()
Ați încercat cu alte browsere?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
Raman surprins ca mai exista persoane care folosesc Explorer,Mozilla etc. Eu pe crestinordodox intru numai cu Google Chrome,si in paralel folosesc si Opera. Nu am avut niciodata probleme cu diacriticile.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, nici eu nu mai stiu pe nimeni sa foloseasca Explorer. Poate vreo bunicuta, sarmana..
![]() Eu folosesc Safari. Cateodata Firefox pentru Mac.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu va mai dati rotunzi cu Google Chrome, Opera, Safari, wow!... Raule draga, fyi marea majoritate a internautilor folosesc IE si Mozilla. I love them, too.
![]() Una peste alta, Mihnea a pus o problema de detaliu iar cei carora le place sa scrie cu diacritice ar face bine sa ia aminte la indicatiile date... ca intr-adevar e neplacut sa vezi patratele. ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
BOR intre FRATII TIMOCENI si SORA BOS(-diacritice) | vioreldolha | Generalitati | 3 | 24.09.2013 17:49:26 |
litere | truthtostone | Generalitati | 6 | 30.11.2008 18:14:04 |
|