Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2011, 19:26:00
Hermiod Hermiod is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.12.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=ioan cezar;349713]Dragul meu, o sa iti raspund cu toata onestitatea la intrebare, exact la ce m-ai intrebat. Si totodata voi incerca sa caut relevanta teologica a subiectului, asa cum am spus mai inainte ca incerc mereu sa fac (chestiunile care incep cu o problema fierbinte si raman in aceeasi zona dar nu iau inaltime spre Cer, se cheama preocupari lumesti iar eu ma feresc de asa ceva mai ales acum, in timpul Postului; caut sa fiu ancorat in Hristos nu in lumesc).
Mai intai, doresc sa afli ca in copilaria mea doream sa devin medic veterinar. Pana la 14 ani principala mea pasiune a fost cresterea si ingrijirea animalelor......

Acum ma bucur si mai mult. Asta vroiam sa spun. Se poate! se poate sa nu treci nepasator si macar de cateva ori in viata sa faci asemenea gesturi fata de bietele animale. Ii poti invata si pe altii sa faca la fel. De asemenea, le poti explica altora cat de necesar este sa isi sterilizeze cainii (mai ales cei care locuiesc la curte si care au maidanezi) atat in orase cat si in mediul rural. Multi maidanezi provin din zona periurbana. Iar la tara..ii duc si ii lasa prin paduri, pe la marginea raurilor, in saci, etc.
Sunt o ea. Profesoara.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este bine sa ne rugam atat de mult la sfinti pt ca Amadeo_ Generalitati 11 03.06.2015 01:38:22
Postul ar trebui sa schimbe oamenii in bine - voi simtiti asta? sophia Biserica Ortodoxa Romana 32 12.06.2013 23:36:18
Imi doresc sa cunosc crestini ortodocsi... alexmatei Stiri, actualitati, anunturi 0 05.03.2012 06:15:46
Animalele au suflet? pisi Generalitati 60 18.03.2011 16:53:41
Prea mult despre rau, prea putin despre bine costel Generalitati 11 09.02.2009 20:58:42