Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.04.2011, 16:21:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Mai frate relatiile homosexuale se fac cu acordul celor doi,intre persoane majore,nu cred ca se poate compara asa ceva cu pedofilia care inseamna violarea sau ademenirea unui minor/minora spre a intretine relatii sexuale de o persoana majora sau cu zoofolia care inseamna violarea unui animal sau cu mai stiu eu cu ce.
De ce nu? Sunt parti ale aceleasi "revolutii sexuale".
Sub acest semn, ceea ce ieri era o deviere majora, maine va fi ceva obisnuit, normal, etc.

Citat:
Chiar Dumnezeu Iisus Hristos zice ca unii barbati se nasc fara atractie fata de femei,"Că sunt fameni care s-au născut așa din pântecele mamei lor;sunt fameni pe care oamenii i-au făcut fameni, și sunt fameni care s-au făcut fameni pe ei înșiși, pentru împărăția cerurilor. Cine poate înțelege să înțeleagă.".

Unii din acesti "fameni din pantecele maicii lor" ajung homosexuali de ce sa ii osandesti asa?
Mai usor prin Scriptura ca voda prin loboda, ultima parte ai gasit-o tot in Scriptura sau e de fapt speculatia ta?

Cauta si afla mai intai ce inseamna "famen".

Citat:
In creatie dupa cadere au aparut anumite anomalii,homosexuali sunt niste oameni care sunt bolnavi.
Ei zic ca nu e asa.

Citat:
Sfantul Apostol Pavel zice de gravitatea acestui pacat ca fiind aceasi ca a masturbarii (malahiei) sau a furtului,sau a desfranarii cred ca se exagereaza un pic gravitatea acestui pacat.

Vedeti citatul din Sfantul Apostol Pavel:
"9. Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,
10. Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. "
Eu zic asa: da matale o tura prin Catehismul ortodox, vezi putin ce zice acolo de felul pacatelor si pe urma eventual te apuca si interpreteaza Scriptura.
Reply With Quote
Vechi 20.04.2011, 18:01:04
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Mai frate relatiile homosexuale se fac cu acordul celor doi,intre persoane majore,nu cred ca se poate compara asa ceva cu pedofilia care inseamna violarea sau ademenirea unui minor/minora spre a intretine relatii sexuale de o persoana majora sau cu zoofolia care inseamna violarea unui animal sau cu mai stiu eu cu ce.
"Acordul" este doar o problema de definire a situatiei.

Cand Kinsey (cunoscutul "sexolog" homosexual) a facut studiile privind orgasmul la copii (ati citit bine), s-a pus problema (fff rar - pt ca era sponsorizat de organizatii importante) acordului copiilor. Adica.. cum a obtinut datele? Nu cumva au fost abuzuri, violuri, incesturi in studiile "stiintifice"?
El a spus ca acordul copilului este determinat de situatie, uneori si un ZAMBET al copilului inseamna acord!

Habar nu aveti ce aparati cand aparati "drepturile" homosexualilor!
Urmatorii pe linie sunt pedofilii cu scaderea varstei consensuale si... tot asa.
Chiar si educatia sexuala si autoerotica din scoli indica clar directia de regres a societatii.

Mai cititi si asta:
http://www.homosexualitate.ro/frauda.html
Reply With Quote
Vechi 20.04.2011, 17:28:26
Ghezuroiu George Ghezuroiu George is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.11.2010
Locație: Jimbolia jud. Timis
Thumbs up

Va dau cea mai mare dreptate,maine poimaine apare si parada lesbienelor,a gay-lor si mai stiu eu ce fanatici!Stiti ce ma irita cel mai tare?ca preotii care ar trebui sa lupte cu vehementa impotriva acestor indivizi ii cununa si li se mai da dreptul si sa infieze copii!Nu ma refer la noi in tara ca inca nu am auzit de cununii la noi.Dar totusi spuneti-mi ce o sa inteleaga copilul sau copiii aceia in acel climat homosexual?nu o sa stie de ce alti copii au parinti diferiti de ai lor sau in cel mai rau caz din vina acestor parinti homosexuali vor fii respinsi,marginalizati.Si totusi ei nu au nici o vina!practic nu avem la ce sa ne mai asteptam,Sfarsitul e aproape!DUMNEZEU sa ne apere pe toti!
Reply With Quote
Vechi 20.04.2011, 17:50:19
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit niste ganduri

Ma nemultumeste ca se pune egal intre respingerea homosexualitatii si respingerea omului.

Homosexualitatea este o plaga sociala, gasesc normal sa se lupte impoptriva ei.
Cand ei fac parada.. nu se mai pune problema drepturilor lor, ci problema drepturilor mele si ale copiilor mei!
Exista oare un drept al copiilor la inocenta?

Cei care apara drepturile homosexualilor au cunoscut homosexuali? Si ce parere au ? Sunt zdraveni la cap si echilibrati psihic?
Eu am cunoscut cativa (plus o lesbiana, plus un transsexual) si nu pot afirma ca sunt sanatosi si echilibrati. Sunt in suferinta. Au nevoie de tratament, nu de drepturi. (Si sotul are colegi homosexuali si e de aceeasi parere: au probleme. Cu toate ca sunt acceptati, integrati, bla, bla.. au probleme serioase).

Ca sa facem o paralela pt intelegerea situatiei.. Daca ne este mila de betivi (alt viciu sever), modul normal de gestionare a situatiei este sa-i batem pe spate spunand "este ok, este doar alegerea ta.." sau "este ok, asa te-ai nascut, n-ai ce-i face!" (ca este TOT AIA)? Si eventual sa le facem parada.
Nu este mai normal ca din mila sa-i tratam, nu sa le dam "drepturi"?
Reply With Quote
Vechi 20.04.2011, 18:04:15
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
normal ar fi sa fim cu totii sfinti, dar nu suntem.
este o alegere? o neputinta? sau ceva firesc?

cum ai vedea tu tratamentul eficient al unui homosexual?
Reply With Quote
Vechi 20.04.2011, 18:14:06
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
normal ar fi sa fim cu totii sfinti, dar nu suntem.
este o alegere? o neputinta? sau ceva firesc?

cum ai vedea tu tratamentul eficient al unui homosexual?
De ce sa vad eu tratamentul pt ei?

Ca sa existe asa ceva trebuie indeplinite cateva conditii, din care cea mai importanta sa fie recunoasterea ANORMALITATII lor.
Iar a doua: trebuie sa vrea si ei sa fie consiliati.

Dar se stie ca nu se investeste in asa ceva, ci doar in obtinerea de "drepturi".

Si nici nu se vrea.
Pentru ca tendinta actuala este destramarea familiei (ceea ce nu a reusit comunismul -stiti ca destramarea familiei era deziderat comunist- reuseste "libertatea").
Reply With Quote
Vechi 20.04.2011, 18:23:17
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
De ce sa vad eu tratamentul pt ei?

Ca sa existe asa ceva trebuie indeplinite cateva conditii, din care cea mai importanta sa fie recunoasterea ANORMALITATII lor.
Iar a doua: trebuie sa vrea si ei sa fie consiliati.

Dar se stie ca nu se investeste in asa ceva, ci doar in obtinerea de "drepturi".

Si nici nu se vrea.
Pentru ca tendinta actuala este destramarea familiei (ceea ce nu a reusit comunismul -stiti ca destramarea familiei era deziderat comunist- reuseste "libertatea").
de ce? pentru ca tu ai venit cu ideea tratamentului.
si as fi curios sa vad ce intelegi tu prin asta.
milenii la rand oamenii au "tratat" homosexualitatea prin metode gen: bagatul tepei in fund.
sper ca tu te-ai gandit la alte metode ...
Reply With Quote
Vechi 20.04.2011, 18:25:16
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Suntem aproape de perioada in care se vor da "drepturi" pedofililor impotriva copiilor nostri?

Foarte aproape. - articol (in engleza): http://archive.newsmax.com/archives/...23/94446.shtml

Din articol:
In a piece once used in a Cornell University course called “The Sexual Child,” Pat Califa writes, “Culturally induced schizophrenia allows parents to make sentimental speeches about the fleeting innocence of childhood and the happiness of years unbroken by carnal lust — and exhaust themselves policing the sex lives of their children. Children are celibate because their parents prevent them from playing with other little kids or adults.”

Public Sex, the tome where this essay resides, leans on Kinsey to grant science’s imprimatur to child-adult sex. Califa states, “Even though many prominent sex researchers have documented the existence of sexual capacity in children (for instance Kinsey verified the occurrence of orgasm in girls and boys at less than six months of age), our society is fanatically determined to deny it.”

Actually, Kinsey didn’t verify anything. Child molesters with whom he corresponded with supposedly “documented the existence of sexual capacity in children.” Kinsey took them at their word, and dressed up their findings as his, as “science.”

Aversion to child-adult sexual contacts, Kinsey’s Sexual Behavior in the Human Male maintained, is “culturally conditioned.” Pedophiles don’t harm children in most cases, the Indiana University professor argued, but the “hysteria” caused by police, parents, and others in authority does. According to Kinsey’s pedophiles, who became “trained observers” in his reports, signs of “orgasm” for children as young as infants included “violent cries,” “loss of color,” and an “abundance of tears.” This wasn’t science. This was perverts rationalizing their criminal behavior.

Parerea mea este ca orice poate fi posibil in lumea aceasta cat timp te joci cu mintea oamenilor (brain wash prin scoala si media) sa accepte orice. Vedem cum in studiile lui Kinsey despre sexualitate la copii (aceste studii sunt temeiul "stiintei" moderne numite sexologie!) a fost deformat conceptul de orgasm ca sa cuprinda : plansete, tipete si paloare.

Last edited by anna21; 20.04.2011 at 18:28:36.
Reply With Quote
Vechi 20.04.2011, 18:26:54
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

"Doamne si stapanul vietii mele ,duhul trandavirii al grijii de multe al iubirii de stapanire si al grairii in desert nu mi-l da mie (sau departeaza-l de la mine,in alte formulari)
Iar duhul curatiei al gandului smerit al rabdarii si al dragostei daruieste-l mie slugii tale
Asa Doamne imparate daruieste-mi ca sa-mi vad greselile mele si sa nu osandesc pe aproapele meu ca binecuvantat esti in veci,Amin!".
Vechi 22.04.2011, 15:40:58
blackswan blackswan is offline
Banned

Data înregistrării: 17.04.2011
Implicit

Citat:
Ma nemultumeste ca se pune egal intre respingerea homosexualitatii si respingerea omului.

Homosexualitatea este o plaga sociala, gasesc normal sa se lupte impoptriva ei.
Cand ei fac parada.. nu se mai pune problema drepturilor lor, ci problema drepturilor mele si ale copiilor mei!
Exista oare un drept al copiilor la inocenta?

Cei care apara drepturile homosexualilor au cunoscut homosexuali? Si ce parere au ? Sunt zdraveni la cap si echilibrati psihic?
Eu am cunoscut cativa (plus o lesbiana, plus un transsexual) si nu pot afirma ca sunt sanatosi si echilibrati. Sunt in suferinta. Au nevoie de tratament, nu de drepturi. (Si sotul are colegi homosexuali si e de aceeasi parere: au probleme. Cu toate ca sunt acceptati, integrati, bla, bla.. au probleme serioase).

Ca sa facem o paralela pt intelegerea situatiei.. Daca ne este mila de betivi (alt viciu sever), modul normal de gestionare a situatiei este sa-i batem pe spate spunand "este ok, este doar alegerea ta.." sau "este ok, asa te-ai nascut, n-ai ce-i face!" (ca este TOT AIA)? Si eventual sa le facem parada.
Este adevărat, trebuie acuzată homosexualitatea. Dar numai homosexualitatea, nu homosexualul. Homosexualitatea e un păcat, homosexualul e un om aflat în suferință în care n-avem dreptul să aruncăm cu pietre. Tocmai asta îi provoacă, că atacăm omul, nu problema.

Când văd un bețiv, normal este să-i spun că băutura este dăunătoare și s-o lase, dar nu să-l bat cu parul și să-i spun că este un idiot. Această atitudine nu-l schimbă, ci-l afundă mai tare în patima beției.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
castrarea pedofililor miti29 Generalitati 108 19.07.2012 07:00:46
Vindecarea Homosexualilor cozia Homosexualitatea 184 28.10.2009 23:53:13
anunt pt brasov laurabv_21 Muzica Bisericeasca 0 07.03.2007 15:33:49
anunt catre oamenii din brasov laurabv_21 Stiri, actualitati, anunturi 0 27.02.2007 10:44:36