![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci secretul sta la noi..schimbati-va pe voi insiva si cei din jur se vor schimba surprinzator de repede! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by LapetiteMoc; 12.06.2011 at 21:32:56. |
|
||||
|
||||
![]()
Despre avort - poate nu au auzit de parintele Cleopa... chiar si acest parinte spunea ca uniioameni trebuie luati "cu lingurita", adica de departe, pentru ca nu sunt pregatiti. Daca mai aduc vorba despre avort, le poti lua de departe, cu blandete: dar ce credeti, acel fat conceput are un suflet? Daca nu are suflet, atunci cum creste si se dezvolta? numai ce e viu creste. Nue cumva o fiinta care are dreptul la viata? Nu cumva facem o crima? plus exemple de oameni cu mai multi copii care sunt fericiti, in ciuda greutatilor... Asta pana sa ajungi la Teodora din Mavrogheni si la iadul pruncucigaselor, pentru ca s-ar putea nici sa nu creada in iad sau, mai rau, nici in Dumnezeu, dar o farama de omenie tot au...
|
|||
|
|||
![]()
Nici mie nu-mi place barfa, dar daca esti marginalizata din cauza aceasta, metoda mea de a sparge zidul de gheata este.. Lauda. Ele barfesc, tu lauda persoana in discutie si nu numai ca amortizezi atmosfera de barfa, dar isi schimba si ele parerea despre tine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cea mai potrivita atitudine, indiferent de opinia personala despre o persoana sau alta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Însă ai grijă, dacă continui cu această atitudine de autoizolare, ele o vor considera ca pe un complex de superioritate. Mai ales dacă îți exprimi sentimentul de repulsie prin expresii faciale sau tonul vocii. Așa vei ajunge să nu te placă nimeni la muncă și nu cred că îți dorești asta! Și eu muncesc într-un loc unde sunt numai femei. Există și bârfe, că e inevitabil, mai ales la nervi, când o colegă te-a enervat și simți nevoia să te descarci în fața cuiva. Dar atâta timp cât există o doză de bun-simț, situația e echilibrată! Eu te sfătuiesc amical să te "cobori" un pic la nivelul lor de "păcătoase" și să nu te mai oftici atât pentru că ele bârfesc fără tine! Coboară-ți un pic năsucul și totul va fi bine! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu te simti inteleasa aici intra pe "scuipatot.ro" unde iti poti spune oful.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta e cumva o gluma?:))
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Locuri de munca | Florin-Ionut | Generalitati | 3 | 07.04.2010 15:52:39 |
Loc de munca | arifa | Generalitati | 2 | 08.01.2010 17:16:28 |
Locuri de munca | Hector | Generalitati | 19 | 29.04.2009 22:11:42 |
Munca in strainatate | Anca-Miha | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 17.04.2009 06:59:49 |
Munca in zi de sarbatoare! | georgeta1 | Generalitati | 20 | 17.05.2007 21:40:59 |
|