![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
"planoristul", deschideti un topic cu titlu potrivit problemei dumneavoastra. V-ati amestecat aici cu "maria-june" ...
Referitor la problema dv., offfffff, ce trist este ca pentru cativa banuti se altereaza sentimentele. Fiul dv. e cam pofticios, iar dv. va vedeti munca nerasplatita. Banii vin si se duc, iar vin , iar se duc etc... Asta uita fiul dv. |
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc pentru mesaj si de asemenea pentru ca mi-ati pus in fata o oglinda de care eram constienta partial:) de aceea imi cer iertare ca am afisat o atitudine de " ce frunoasa si desteapta si destoinica si devotata sunt eu si ca astfel as merita mai mult si inca pe deasupra ca ,,...nu pt. mine Doamne vreau ceva , ci pt. pruncii mei ". Aveti dreptate, sunt vrednica de toata scarba! Sunteti niste oameni norocosi ca nu ati ajuns in situatii ca a mea. Sau sunteti mai drepti decat o sa fiu eu vreodata. Eu ma rog in continuare la Dumnezeu, nu sunt atat de inversunata sa gasesc un tata, sau un barbat , doar ca ....nu mai conteaza.
Va multumesc tuturor si sa va dea Dumnezeu lumina, intelepciune, credinta si ferire de ispite, bunatate, si dragoste, si binecuvantare! Adica tot ceea ce imi doresc si eu pentru mine si pentru familia mea. De care NU IMI ESTE NICIODATA IN NICIO SECUNDA RUSINE. Dumnezeu stie mai bine. Multumesc inca o data. A fost o intrebare, o nelamurire, ceva ce ma framanta, acum nu ma mai framanta. Sa aveti vieti pline de bucurii ! Amin. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu am judecat starea in care esti sau faptele tale, asta este traba ta , tu iti duci crucea fie ca vrei fie ca nu ! Se poate insa si asta (ai facut deja 2 greseli la rind) dar ca sa poti sa-ti vezi pacatele trebuie sa fi pregatit duhovniceste altminteri esti o prada mult prea usoara pt ispititor la aruncarea in marea de mindrie pregatita tuturor, dar nu esti acum pregatita pt. asa ceva. Daca ai inteles altceva din mesajul meu ... este numai treba ta. Eu ti-am raspuns cu seriozitate si in credinta mesajului tau !
|
|||
|
|||
![]()
Maria, de ce te-ai suparat, Zaharia nu te-a judecat, nimeni nu te judeca... ne sfatuim, "omul cat traieste cu intrebarea sa calatoreasca"... sau ceva de genul, adica este foarte important sfatul, un sfat poate e mai dur, altul poate mai "light", dar trebuie sa cugetam la adevarul din mesaj, nu sa ne ofensam... riscam ca din orgoliu sa pierdem pedagogia sfaturilor, chiar si a celor care poate nu ni se potrivesc, sau nu ne convin...
Zaharia a dat si tie si mie, si tuturor, un exemplu de ispitire, si solutia de a o depasi... si are dreptate ca multi dintre noi nu sesizam ispitirile care au la baza mandria, tocmai pentru ca nu stim sa ne smerim... Cel mai bine pentru tine si pentru toata lumea este sa se lase in voia Domnului, ca El stie cel mai bine ce avem trebuinta... "voia Ta Doamne cu mine pacatosul/pacatoasa"... dar trebuie exercitiu ca sa putem renunta la propria noastra vointa, pentru voia Lui... noi credem ca stim ce ne trebuie dar "adevarat va spun ca nu stiti ce cereti"... si nu te mai supara soro... "de-mi va scoate ochii fratele meu si de-mi va taia ambele maini nu ma voi supara... insa de ma va sfatui, ma va pune, sa fac ceva impotriva Domnului Dumnezeului meu voi scoate sabia si ma voi lupta cu el"... aici ar trebui sa ajungem si noi... Mila Domnului!
|
|||
|
|||
![]()
In zilele noastre, dupa cum spunea un preot, oamenii se mantuiesc din ce in ce mai greu pentru ca vor ca Dumnezeu sa faca voia lor, iar ei nu cauta sa faca in primul rand voia lui Dumnezeu.
Calea casatoriei este o cale de mantuire, la fel ca si calea calugariei. Bine e sa alegem un partener de viata crestin practicant. Abia atunci calitatile lui au valoare. Ambele cai de mantuire ( casatoria si calugaria) se intemeiaza pe jertfa. Atat in manastire, cat si in viata de familie ascultarea are acelasi scop: mantuirea. In viata de familie, sotii asculta mai intai de Dumnezeu si apoi unul de altul. ,,Capul" real al familiei este cel care conduce familia spre mantuire. Daca sotul se indeparteaza de biserica, femeia se imbraca in podoaba smereniei, pentru a fi placuta lui Dumnezeu, si conduce spre mantuire familia intreaga sau atat cat a mai ramas din ea. Copiii tai au nevoie in primul rand de o educatie crestina pentru ca nu cumva sa ramana ,,orfani" de Dumnezeu. Ingenuncheaza cu ei la rugaciune si lasa totul in voia lui Dumnezeu. Dumnezeu, Care ti-a trimis aceste incercari, te va mangaia asa cum numai El Se pricepe daca vei face voia Sa. De fapt, asa cum Insusi Mantuitorul ne spune, daca facem mai intai voia lui Dumnezeu, toate celelalte se vor adauga noua cand va hotari El. Dumnezeu sa te intareasca si sa te ajute. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar cine te-a pus sa te casatoresti cu un sot alcoolic?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e f. usor sa gasiti un tata pentru 3 copii asa cum doriti, daca va apare unul, de la Dumnezeu va fi, dar nu va grabiti mai ales la "combinatii" ca s-ar putea sa va alegeti cu al 4lea copil si al 3lea "fost". Chestia cu "nu au prieteni de joaca de sex masculin" nu cred ca e asa tragica, doar nu sunt la scoala de fete, e treaba lor sa se socializeze, ii mai puteti ajuta cu un sfat, etc. E oricum mai bine decat sa fi crescut prea mult cu un contra-exemplu de tata. N-am inteles ce sunt, baieti, fete..? Ce varste au? Dumneavoastra ce varsta aveti? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) | mirela1990 | Umanitare | 0 | 11.12.2010 23:27:05 |
Lacrimi de tata | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 7 | 28.10.2010 13:51:05 |
Un pacat din tata in fiu | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 5 | 29.09.2010 23:00:21 |
Cred ca tata nu ma mai suporta | alexaa | Generalitati | 32 | 20.12.2009 18:44:30 |
|