![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
profesorii... din pacate. Atat timp cat profesorii vin la scoala si, in loc sa-si predea materia, povestesc despre reducerile din Real de saptamana trecuta, nici elevii nu au tragere de inima.
|
|
|||
|
|||
![]()
pana la urma eu nu caut aici sa exonerez elevii de vreo vina si nici sa plasez respunsabilitatea intreaga pe umerii profesorilor. eu cred ca problema e undeva la mijloc: chiar in relatia profesor-elev. Cat despre referirea la Harry Potter, subtextul era ca atat timp cat te adresezi unor oameni cu un nivel de limba si literatura romana submediocru, nu dai la bac un text destul de greu interpretat al lui Eliade, despre adevaruri imuabile ale vietii...
Iar examenul la medicina chiar e greu! anul asta suntem 2000 de candidati pe 325 de locuri, ceea ce inseamna undeva la 7 pe loc. Asa ca examen greu este, concurenta este... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La 23 de licee din tara, nu a promovat niciun elev! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul decide, incepand din clasa I, prin faptele si atitudinea sa, daca vrea sa fie prost sau destept. Am fost surprinsa de adolescentii, care nu stiu sa citeasca... dar pretentii cat cuprinde! |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt convinsa ca ai intalnit destui. Ei sunt copiii acelor parinti, muncitori de profesie, care le imprima odraslelor ideea ca degeaba invata pentru ca oricum nu le ajuta la nimic. Discutam cu un astfel de parinte si-mi spunea senin, fara nicio urma de cuviinta in atitudine, ca el si-a invatat copilul sa aiba tupeu pentru ca altceva nu conteaza in viata... No comment!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Exemplul bacalaureatului din zilele acestea sunt doar un mic exemplu !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor | mihailt | Generalitati | 12 | 29.04.2010 19:37:25 |
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM | adelin_antonescu | Iudaismul | 3 | 14.06.2007 19:17:40 |
|