![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand mai multi duhovnici spun un lucru sustinut de textul Apocalipsei, apoi trebuie sa ne punem capul la contributie si sa vedem daca nu cumva au dreptate. Daca toata mafia neo-securista s-a coalizat in jurul parintelui Iustin, in jurul lui Basescu cine a mai ramas? Cei albi ca... portocala?! Last edited by antoniap; 03.08.2011 at 14:14:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa zici unui om ca e anatema ca a luat respectivul act e prea de tot.
Adica sa ii zici desi indirect "nebunule/prostule,ceea ce stie tu despre legile lui Dumnezeu Iisus Hristos nu e bine,noi stim mai bine ca tine" asta e insuflare de la Duhul Sfant sau de la draci? Mai intai ca Dumnezeu e drept si judeca cu dreptate,unde e dreptatea in judecata acestora de zic ca acela s-a lepadat de Hristos fara sa stie ca s-a lepadat? Ia vedeti ce zice in Sfanta Scriptura,cand e trimis Iona acolo,Dumnezeu nu ingaduie sa fie pierduta cetatea Ninive,pentru ca locuitori de acolo nu stiau ca fac rele. Zice asa Dumnezeu: "11. Dar Mie cum să nu-Mi fie milă de cetatea cea mare a Ninivei cu mai mult de o sută douăzeci de mii de oameni, care nu știu să deosebească dreapta de stânga lor, și cu un mare număr de dobitoace?" "
|
|||
|
|||
![]()
Poate chiar sunt unii de i-au inselat dracii pe langa parintele Iustin de il influenteaza sa sustina aceasta.
Poate din aceeaiasi care i-au adus acolo pe un arhiereu de la Mitropolia de Aquilea si Milano (mitropolie schismatica,ai carei ierarhi sunt implicati intr-un ordin cavaleresc) si i l-au prezentat parintelui Justin pe acel "ierarh" ca ierarh crestin ortodox,de l-a lasat parintele sa slujeasca in Sfanta Manastire.
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=0H9p0Dl6Qqk#t=4m40s
"Parintele Mihail Stanciu: -Unii spun ca ar fi chiar lepadare de Hristos daca a primesti actele... Parintele Arsenie Papacioc: -Parinte draga lepadare de Hristos inseamna lepadare etc" (urmariti in continuare ca e clar ce zice parintele Arsenie Papacioc).
|
|||
|
|||
![]()
Tot parintele Arsenie Papacioc a spus, referindu-se la documentele electronice: ,,Eu n-as primi asa ceva."
PARINTELE ARSENIE PAPACIOC DESPRE PROBLEMA ACTELOR CU CIP (31 august 2010): [COLOR=#000000]“Eu n-as primi asa ceva… Este o chestie personala“[/COLOR] [COLOR=#000000],,[/COLOR][COLOR=#000000]- Parintele Mihail: Problema actelor cu cip, care urmeaza sa vina, stim cu totii ca nu sunt bune…[/COLOR] [COLOR=#000000]- Parintele Arsenie: (...)[/COLOR]Raspunsul meu e asta: [COLOR=#ff0000]eu n-as primi asa ceva.[/COLOR] [COLOR=#000000]- Parintele Mihail:[/COLOR] [COLOR=#000000]Nici noi nu il primim.[/COLOR] [COLOR=#000000]- Parintele Arsenie: [/COLOR][COLOR=#FF0000]Dar inseamna ca iti pui si capul la bataie.[COLOR=#FF0000] Asa ca-i o chestie personala."[/COLOR][/COLOR] Last edited by antoniap; 03.08.2011 at 17:05:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Da acum pe unii ii inseala dracii sa tulbure si copii,cu respectivele cartele de acces,de care nu s-a vorbit pana acum vreodata ceva.
Ca pana acum era vorba de pasaportul cu cip,de acolo dracii au inselat pe unii de au scos tot ce are cip rau. Pai cartele de access se folosesc de nu stiu cand in destule locuri si nimeni nu a zis pana acum de respectivele cartele ca ar fi rele pentru viata duhovniceasca. Iar absurditatile acelea cu undele de joasa frecventa care iti influenteaza psihicul nu stiu cum,dracii ii inseala pe unii sa zica asa absurditati. Pai care e diferenta intre a zice ca astrele iti influenteaza modul de comportare si a zice ca undele electromagnetice ti-l pot influenta?
|
|||
|
|||
![]()
Sfantul Ioan Damaschinul la Dogmatica zice asa:
"Elinii spun că prin răsăritul, apusul și prin conjuncția acestor stele, a soarelui și a lunii, se conduc destinele noastre. Cu aceasta se ocupă astrologia. Dar noi susținem că ele sunt semne de ploaie, de secetă, de frig, de căldură, de umezeală, de uscăciune, de vânturi si de alte asemenea, dar nici într-un caz semne ale faptelor noastre, căci noi am fost făcuți liberi de creator și suntem stâpânii faptelor noastre. Dacă facem toate din cauza mișcării stelelor, facem cu necesitate ceea ce facem: iar ceea ce se face cu necesitate nu este nici virtute, nici viciu. Iar dacă nu am dobândit nici virtute, nici viciu, atunci nu suntem vrednici nici de laude, nici de pedepse. Dumnezeu va fi nedrept dacă dă unora bunătăți, iar altora necazuri. Apoi Dumnezeu nu va cârmui și nici nu va purta grijă de făpturile sale, dacă toate se conduc și se produc din necesitate. De prisos va fi rațiunea noastră, căci nu suntem stăpânii nici unei fapte si în desert deliberăm. Dar negreșit rațiunea ni s-a dat în scopul deliberării; pentru aceea tot ceea ce este rațional este si liber." De unde se vede ca e o absurditate sa sustii ca niste unde electromagnetice ti-ar putea influenta deciziile pe care le iei,sa poti fi controlat prin intermediul acestora. (stelele genereaza camp electromagnetic: http://en.wikipedia.org/wiki/Stellar_magnetic_field Dar cum spune Sfantul Ioan Damaschinul,acestea nu pot sa influenteze modul de comportare a oamenilor.) Campul electromagnetic al soarelui ajunge pana pe Pamant,dar printre efecte sunt aurorele boreale sau/si perturbarea comunicatiilor radio - sa fie oleaca mai clar ca Soarele are camp electromagnetic,iar nu sa influenteze modul in care sa ia omul decizii: http://en.wikipedia.org/wiki/Sun#Magnetic_field "The Sun is a magnetically active star. It supports a strong, changing magnetic field that varies year-to-year and reverses direction about every eleven years around solar maximum. The Sun's magnetic field leads to many effects that are collectively called solar activity, including sunspots on the surface of the Sun, solar flares, and variations in solar wind that carry material through the Solar System.Effects of solar activity on Earth include auroras at moderate to high latitudes, and the disruption of radio communications and electric power."
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 03.08.2011 at 17:28:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Cartelele electronice, daca sunt nominale, atunci trebuie sa ne facem probleme.
|
|
||||
|
||||
![]()
Acest sistem diabolic de supraveghere sub diverse forme (vizibile sau invizibile, știute sau neștiute, cu acordul sau în ciuda refuzului nostru ...), nu numai că este extrem de costisitor pentru cei supravegheați, fiind în același timp foarte profitabil pentru lucrătorii sistemului, dar este în primul rând o desconsiderare, o batjocorire a omului, despre care se uită adesea că este coroana creației, ultima și cea mai de seamă dintre creaturile pămîntești, făcută după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Sau poate tocmai de aceea ...?
Cei care încearcă prin tot felul de mijloace să coboare omenirea la gradul de dobitoace, ba chiar și mai jos, se cred deja stăpînii lumii acesteia, însă nu doar ei poartă vina, ci și aceia pe care i-am împuternicit noi să ne reprezinte și care, în mod abuziv, își permit să vorbească și să decidă în numele tuturor, de cele mai multe ori, în defavoarea noastră. Apoi, mai este o categorie, cea mai periculoasă de fapt, din care fac parte cei pe care îi considerăm de-ai noștri și care stau gata de atac verbal, ori de câte ori, unii dintre noi suntem îngrijorați de viteza cu care ni se aplică tot felul de tratamente degradante. Aici, mă refer la unii "progresiști", aflați la unison cu ultimul răcnet al "înaltei" tehnologii, (înaltă, dar de joasă frecvență duhovnicească), care se cred datori să-i eticheteze imediat într-un fel care să-i complexeze pe cei care se opun, pentru ca apoi, aceștia din urmă să reacționeze în felul dorit de tabăra adversă. Dar să fie clar: nimeni nu are dreptul de a obliga pe nimeni (nici-un om) să accepte astfel de metode de înjosire. Ei, "lupii", deși știu asta, (ne) încearcă: dacă merge, bine, de nu, vor mai încerca. Însă problema cea mare nu este cu lupii, ci cu acei oameni bine-intenționați, atoateștiutori și grabnic liniștitori, care provin chiar din interiorul turmei și care (oare fără să-și dea seama ?!) dau apă la moara inamicului. Aici e hiba. În concluzie, dacă venirea antihristului se apropie cu pași repezi, aceasta nu este doar din cauza vrăjmasului, care provoacă (asta fiindu-i specialitatea) direct sau prin cei care i se închină [conștient sau mai puțin conștient (aici fiind vorba de cei care nici măcar nu cred în existența diavolului)], ci este în mare măsură și din cauza celor care ne îmbie cu "somnifere" de fiecare dată când ne mai trezim. Oare a fi ortodox nu presupune printre altele și o stare permanentă de vigilență, o conștiință mereu trează ? Oare nu toți ortodocșii sunt conștienți că avem libertatea de a alege, deci de a refuza ceva ce nu vrem ? Nu toți sunt gata să respecte această libertate, acest dar de la Dumnezeu? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O problema legata de pasapoartele electronice | Laura19 | Generalitati | 221 | 18.06.2016 23:13:06 |
Buletine electronice in Germania | bmd | Stiri, actualitati, anunturi | 73 | 27.07.2011 18:22:23 |
2011 - carti de identitate electronice pt romani | podolski_2 | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 04.12.2010 13:17:26 |
Carti de identitate electronice | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 11.07.2010 17:30:37 |
|