![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cultul Maicii Domnului trebuie inteles ca cinstirea Maicii Domnului si e in Biblie " Iata, de acum ma vor ferici toate neamurile !"
Problema nu e unde se cinsteste Maica Domnului, problema e unde nu se cinsteste MAica Domnului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Sigur că da. Și salutul Elisabetei, salutul Arhanghelului ... sunt suficiente.
|
|||
|
|||
![]()
Numai cand spui Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, simti in inima ta ca trebuie sa-ti pleci genunchiul si fruntea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bunul Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te sfinteasca si Intelepteasca sa fi un vas ales si placut Lui lucrator In ogorul si via Lui cea sfInta si curata . Dragul meu nu te supara pe mine si Intelege asa cum tile spun lucrurile si nu te grabi sa dai raspuns, noi care suntem oameni din lume si vine unul si arunca vorbe urIte mamelor noatre care sau jertfit pentru noi si nea crescut si alaptat la sInul lor nu ne place si cautam sal pedepsim Intrun fel sau altul atunci IIsus Hristos Fiul lui Dumnezeu care prin voia Tatalui sa Intrupat de la Duhul SfInt si din SfInta Fecioara Maria si sa facut Om si a luat Chipul nostru omenesc si pacatele noastre lea luat cu EL pe cruce si Lea rastignit odata cu El si lea dus cu El In mormInt. Oare El Fiul LUI Dumnezeu nu se supara daca noi nu cinstim Pe aceia prin care EL a venit In lume Ea Find Sfintita de Dumnezeu ca sa fie CURATA ca sa primeasca In pIntecele ei pe cel NeIncaput care a fost Martor la facerea Lumi si la zidirea omului. Cum poate sa spuna cineva fratele meu eu te iubesc pe tine, Insa pe mama ta no iubesc si nu cred ca este SfInta sau ca merita respectul meu este o femeie si atIt,oare nu neam supara noi care suntem oameni sa auzim aceste vorbe , atunci crede cineva ca Fiul Lui Dumnezeu nu se va supara pe noi si nu va Intoarce SfInta lui fata de la noi. Noi avem copii ,oare dac am auzi spunInd cineva copiilor nostri eu te respect pe tine dar nu cred ca mama ta trebuie sa fie respectata de mine cum neam simti??? este o Intrebare fireasca ,cred ca tare rau near cadea,. La rasignirea pe cruce a Lui IISUS nu a spus el Fiul Lui Dumnezeu ucenicului pe care Il iubea la EV: dupa Ioan cap. 19 vers 26 si 27. vezi prin ata sa intelegem ca nea Incredintat si pe noi Mamei Lui si sa o primim ca Mama cum a primito si ucenicul Lui, Sa Intelegem ca rugaciunile Sfintilor sunt aduse la altarul de jertfa Inaintea tronului Slavei Lui Dumnezeu Apocalipsa Lui Ioan cap. 8 vers, 3-4 sa intelegem ca rugaciunile sfintilor sunt ascultate de Dumnezeu , dar atunci rugaciunile aceleia care la purtat la SINUL Ei si la Alaptat cu Laptele Ei pe Fiul Sau si Dumnezeu nostru IISUS HRISTOS oare nu vor fi primite su ce vom zice ca este minciuna Scriptura . oare biserica Primara dupa ce sa GHIDAT In decursul timpului Inainte sa fie scrisa Biblia si raspIndita In Intreaga Lume si propovaduita omeniri , Eu cred ca dupa SF. traditie care sa transmis prin viu grai si Intelepciune de la Dumnezeu din generati In generati si din Parinte In Parinte, si Din Invatator In ucenic si asa mai departe pIna In zilele noastre. Da BIblia este Invataura care trebuie urmata si traita Insa lucrare traditiei In bisreica este regula dupa care oameni sa se Sfinteasca si sa aduca jertfe Bine placute Lui Dumnezeu vezi fratia ta ca Biblia spune si arata cum trebuie sa fie cei ce vor sa fie conducatori si slujitori ai Biserici si lor lisa transmis Darul de slujire al Sfintelor Slujbe de catre Dumnezeu apostolilor si urmasilor Lor care sut Prainti cei TRAITORI DUPA INVATAURA SI PORUNCA LUI DUMEZEU . Slavit sa fie Domnul Dumnezeul Nostru acum si pururea si In veacul veacului amin amin amiN +++ +++ +++ +++ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
despre duhovnic ce sa mai spun tre sa caut unul luminat cu adevarat de DUMNEZEU |
|
|||
|
|||
![]()
Despre ce lucruri mai concret este vorba?
|
|
||||
|
||||
![]()
daca spui asta eu cred ca inca nu esti intors.sa-ti ajute MAICA DOMNULUI sa se intample cat mai curand
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prin Sfintele Taine (Spovedanie, Impartasanie, Maslu etc.) noi cautam curatirea si primirea Sfantului Duh, fara de care nu putem intelege in duh adevarat aceste taine ale mantuirii. Cauta sa mergi pe drumul drept si batatorit. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Cultul penticostal | rafael12345 | Intrebari utilizatori | 46 | 23.01.2014 10:07:13 |
Cateva din aparitiile Sfintei Maria in ortodoxie | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 05.02.2012 12:54:21 |
luther se ruga Fecioarei,protestant fiind! | Ioana-Andreea | Biserici Protestante | 101 | 04.06.2010 12:41:00 |
luther se ruga Fecioarei,protestant fiind! | Ioana-Andreea | Secte si culte | 0 | 06.04.2010 22:07:08 |
|