![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar ganditi-va ca unii se nasc bolnavi, fiind handicapati fizic...acestia ce sa mai zica? sa fie oare Dumnezeu de vina? eu cred ca totul se datoreaza pacatului stramosesc, si toti suntem prin urmare nascuti in pacat si imperfecti, bineinteles si din punct de vedere fizic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si ca sa raspund la intrebarea esentiala... din nou iarta-ma,dar nu stiu ce sa zic. Iau totusi in calcul si varianta cum ca (cel putin in unele cazuri) sunt taine ale lui Dumnezeu. Citat:
![]() Nu neaparat! Acum scuza-ma,dar eu NU POT sa stau langa o fata (aici ma refer la o relatie de-o viata,casatorie) de care nu-mi place. Si pentru toata lumea e valabil. Nu poti sa-i cumperi unui baietel papusi si unei fetite sa-i iei masinute si tancuri de jucarie. Asta e,totul tine de gusturi... asta e adevarul. |
|
||||
|
||||
![]()
Ba da. Evident ca exista. Si Teo Trandafie nu e cel mai potrivit exemplu. Unele arata ca Nikita sau chiar mai rau. Dar intrebarea esentiala e: te-ai insura cu Monica Gabor?
|
||||
|
||||
![]()
Nu,in niciun caz,datorita "dosarului" ei. Insa nici cu una ca Teo n-as putea sta,sa o vad in pat langa mine si sa-mi vina sa o iau la fuga. Intr-adevar,poate nu e exemplul potrivit,vroiam doar sa subliniez ca nu poti sta (o viata) langa o persoana fata de care nu ai niciun fel de atractie fizica. Nu zic ca e bine,ca e un criteriu care sa-l punem pe prim-plan etc. dar asta e adevarul.
|
|
||||
|
||||
![]()
exemplul nu este bun. nu poti compara extremele. bine ca nu s-a dat ca exemplu Alina Plugaru.
|
|
||||
|
||||
![]()
Domnul ne daruieste ce stie El ca ne este de folos. Daca ai fi avut frumusetea-all in one, cum spune Raoul, si a fi fost predispusa spre desfranare, ce-ai fi castigat daca ti-ai fi pierdut sufletul?
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am fost tentata sa spun ca s-o gasi si pt Teo cineva care sa fie fermecat de discutiile cu ea sau de simtul umorului dezvoltat pe care il poseda...dar mi-am amintit ca Teo este nemaritata... -Daca s-ar fi nascut cu 50 de ani mai in urma,ar fi fost adulata de barbati... -Daca ar fi fost barbat,ar fi fost insurat cu un manechin sau actrita... Poate gresesc,si o fi alegerea ei sa stea singura,satula fiind de superficialitatea si misoginismul aflate la barbatii cu care a intrat in contact :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce vad eu in realitatea inconjuratoare este exact contrariul,nu sunt cautate formele ci lipsa lor! Probabil ca barbatii zilelor noastre sunt indragostiti tot de barbati... Nu-mi sariti in cap,am zis"probabil"!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sufletul exista in cer independent de corpul fizic inainte de a cobori in fizic? | gavriil | Din Vechiul Testament | 63 | 22.01.2016 22:43:56 |
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 09:24:09 |
Massmedia influenteaza mintile juvenile | Pavel_C | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 10 | 06.04.2010 19:12:23 |
aspectul fizic | romandragut | Generalitati | 42 | 28.07.2009 12:00:44 |
Cum ne influenteaza credinta,viata proprie? | ory | Generalitati | 29 | 06.05.2009 10:25:14 |
|