![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceva gen "Moartea" din Pestera Polovragi. Poate doar un pic mai artistic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum toata lumea are o camera foto, chiar si pe telefon. |
|
|||
|
|||
![]()
Si mie mi se pare ca e un desen.
![]() ![]() Last edited by iuliu46; 16.02.2012 at 20:47:43. |
|
||||
|
||||
![]()
eu cred ca este un desen, probabil foarte vechi, facut de cineva probabil foarte credincios si loial, pe baza unor legende existente.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum am pus-o eu arata poza pe negativ dar cred ca este un desen.Sau hai sa spunem ca nu este o proba convingatoare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asa ca i-au bagat intr-o pestera ascunsa (sau in litoralul grecesc sau cel romanesc,nu mai stiu)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa va binecuvanteze Dumnezeu si Preacurata Fecioara cu indestulare de roade duhovnicesti si sa va astepte cu bucurie in rai!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
niciodata nu spui: stiti, am o dovada fantastica, dar mi-e frica sa v-o arat ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Veridicitatea acestuia nu o pot dovedi sau infirma, deci va puteti rezerva indoiala daca doriti. uite bucata din articolul din linkul de pe prima pagina: Respectivii monahi, după ce au murit și au fost îngropați în afara cimitirului mănăstirii, la dezgroparea lor, au fost găsiți neputreziți, având trupurile cu totul negre și o înfățișare înspăimântătoare, de neînchipuit pentru mintea umană. Trei dintre cele șapte trupuri de monahi au fost aduse în pronaosul bisericii Sfinților Apostoli a cimitirului mănăstirii, unde au și rămas spre vederea tuturor până în secolul al XIX-lea. În ultimii ani ai șederii trupurilor lor acolo, un pelerin, zărindu-i, a pățit atac de cord și a murit pe loc. Acesta a fost și motivul pentru care au fost duși într-o peșteră, pe plaja schitului românesc, unde, după ce i-au așezat, au zidit intrarea cu pietre, ca să nu îi mai poată vedea nimeni. Restul de patru trupuri, care sunt și cele mai înfricoșătoare, au fost transportate îndată după dezgroparea lor într-o peșteră greu accesibilă aproape de Mănăstirea Marii Lavre, unde se află până astăzi. V
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mancarea calugarilor | alexdu | Generalitati | 34 | 01.03.2011 14:06:37 |
"Plasul calugarilor'' | monica73 | Arta bisericeasca in general | 1 | 16.04.2010 12:35:44 |
Poza graitoare referitor la avorturi | sergiu | Generalitati | 0 | 19.09.2009 15:17:06 |
|