![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai hi?? mi se pare sa ai o singura viata, si aceea scurta si sa o traiesti in nesiguranta, gandind ca poate - poate s-o sfarsi cu bine. Iadul e un lucru teribil, nu ne putem permite riscul de a-l vizita. Trebuie sa ne asiguram din aceasta viata ca suntem pe calea cea buna.
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
una-i una, alta-i alta... de asigurat nu putem sa ne asiguram, putem doar incerca sa facem mereu voia Domnului... si sa nadajduim pana in ultima clipa la mila Lui. nimeni nu se poate mantui singur, doar Dumnezeu ne mantuieste Last edited by Adriana Cluj; 23.03.2012 at 21:13:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A te mantui inseamna a ramane in credinta in Hristos. Iar aceasta ramanere in credinta este verificabila, cum spune apostolul: "Cercetați-vă pe voi înșivă dacă sunteți în credință; încercați-vă pe voi înșivă. Sau nu vă cunoașteți voi singuri bine că Hristos Iisus este întru voi? Afară numai dacă nu sunteți netrebnici. " 2 Cor 13:5
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Cateva sfaturi foarte folositoare:
DESCOPERIRE FĂCUTĂ DE ÎNGERUL DOMNULUI SFÂNTULUI MACARIE Doamne ajuta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mantuirea nu e un simplu scop ,asa cum suna sec si greu de inteles, prima fraza a catehismului : ca scopul crestinului este mantuirea . Mantuirea este curatirea de patimile proprii care ne orbesc si ne tin inchisi ,este renasterea sufletului in lumina si in dragoste ,si este continuarea acestei iubiri in viata vesnica. Mantuirea inseamna renastere , a 'iti veni in fire' ,a restabili legatura cu Dumnezeu. Suferinta care trebuie sa o induram este doar a invingerii eului nostru egoist , iar bucuria care ne asteapta se cheama mantuire . |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum sa ma mantuiesc? | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 48 | 02.06.2010 13:46:38 |
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? | gpalama | Secte si culte | 23 | 31.05.2010 22:07:54 |
Ce trebuie sa fac ca sa ma mantuiesc? | razvan_m | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 14.09.2008 19:52:42 |
|