![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare rau sa aud asta. V-ati intalnit in Bucuresti cu persoana care s-a razgandit sa mai mearga la Valea Plopului sau nici n-ati cunoscut-o?
|
|
|||
|
|||
![]()
Astazi s-a intamplat. Am povestit catre admin intamplarea. Nu am pierdut nimic, am facut-o pentru Domnul. Reactia mea este doar pentru a atrage un semnal de alarma user-ilor de pe acest forum. Ma mult discernamant.
|
|
|||
|
|||
![]()
De altfel user-ii "N.Priceputu" si "ioanna" au fost mai precauti:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=14798 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumneata nu ai pierdut nimic.... Ai castigat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mulți dintre cei de pe stradă au probleme psihice, accentuate și de viața foarte stresantă pe care o trăiesc. Închipuie-ți cum dorm oamenii ăștia, luni și ani de zile. Cu forța nu pot fi duși nicăieri, și poate că e mai bine așa. Dar marea durere este faptul că nu au pe nimeni. Ei nu de instituții au nevoie, ci de cineva care să-i iubească așa cum sunt și să-i ajute. Sunt abandonați de familii. Sau ar putea fi de ajutor și instituțiile, dacă n-ar fi reci, indiferente, dacă acolo i-ar întâmpina oameni înțelegători, miloși.
Și acei copii care fugeau de orfelinate o făceau pentru că nu erau iubiți. Nicio instituție din lume, nicun medicament dat de psihiatru nu poate suplini mângâierea pe care ți-o poate da comuniunea, mila unui alt suflet. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
de-aș avea răspuns la întrebările astea...
Unii pot fi luați în casă, alții sunt mai dificili. Numai că să-i iei în casă înseamnă să fii dispus să-i adopți. Măcar pentru o bună bucată de timp, necesar recuperării lor. Să le oferi statutul de membru al familiei. Nu știu câți dintre noi pot face asta. Poate, dacă ai o cameră liberă, un pic de timp și multă disponibilitate. Înainte de asta trebuie, oricum, să înțelegi de ce au ajuns în stradă. Unii pur și simplu nu vor să muncească; alții nu pot, că nu-i duce mintea (pot fi infantili). Și atunci, trebuie să le poarte crucea altcineva. Dar cine poate avea atât de multă milă, care să nu se epuizeze cu timpul? S-au scris mai multe despre ei pe topicul „oamenii străzii”, unde au răspuns și persoane care cunosc mai bine situația lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ziceti ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu insa le poarta de grija, caci altfel de unde ar avea cele necesare supravietuirii? Fara casa, fara loc de munca, fara asistenta medicala, reusesc sa supravietuiasca in aceasta lume rece si indiferenta, care de multe ori nu face altceva decat sa-i judece. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Incendiu la asezamantul de la Valea Plopului | Veniamin | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 17.12.2011 21:08:01 |
Copiii din Valea Plopului | Florin-Ionut | Generalitati | 34 | 05.03.2011 15:01:27 |
2% pentru copiii de la Valea Plopului | gigelchiazna | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 04.10.2009 20:12:07 |
2 % catre Aosiatia Provita Valea Plopului | georgeval | Generalitati | 3 | 30.03.2009 21:11:32 |
2 % din impozit pt copiii de la Valea Plopului | florina.stan | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 07.01.2009 21:16:46 |
|