![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ai de capul meu. nici arta si nici stiinta nu te indeparteaza de Dumnzezu, ba chiar amandoua te pot apropia de El, depinde cum te apropii de ele. Stiu ca nu va plac catolicii dar Sf Francisc spunea " sa nu uram nimic in afara de pacat". Nu cred ca arta adevarata e pacat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mihu, nu imi place sa contrazic... Insa cred ca si tu ar trebui sa accepti ca pot exista si alte pareri decat a ta, sau ca majoritatea poate avea o alta idee de cat a ta... si mai ales ca poti sa te inseli. Faptul ca cineva nu te aproba nu inseamna ca are mania contrazicerii...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa sa fie. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt unii oameni care nu sunt pasionati de arta. sunt oameni care desconsidera orice creatie umana. sunt unii oameni pasionati de toate acestea.
eu consider ca oamenii sunt capabil de lucruri minunate, de lucruri extraordinare. ganditi-va doar la existenta lui dzeu! |
|
|||
|
|||
![]()
Cu ce e Ben-Hur impotriva lui Dumnezeu? :dozingoff:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era acolo un fel de Saloon /cafenea/bar unde se intalneau protagonistii din cand in cand, si la un moment dat un indian (piele-rosie) ii spune doctorului (un tinerel ajuns cu slujba acolo - un fel de capatul pamantului, credea el) deci indianul zice ca sa-i spuna si lui niste povesti cu pilde si invataminte ale omului alb, asa cum au ei indienii. La care doctorul n-a prea stiut ce sa povesteasca si tot indianul, uitandu-se la televizorul din bar, a zis ca el crede ca a inteles pana la urma de ce oamenii albi nu spun povesti/ povestiri ca indienii - pentru ca ptr ei filmele tin loc de povesti si de acolo isi trage fiecare invatamintele. :rolleyes: |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Daniel Corogeanu si filmele horror | Ekaterina | Stiri, actualitati, anunturi | 52 | 08.01.2014 09:41:56 |
falsa smerenie | ioanhodean | Pocainta | 19 | 17.06.2008 17:26:51 |
filmele de craciun | sofiaiuga | Umanitare | 1 | 24.12.2007 05:57:28 |
|