![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
În plus, mai avem și cipurile după noi!
|
|||
|
|||
![]()
Dragos, daca tie-ti arde de glume in legatura cu cipurile, e problema ta. Tu raspunzi pentru sufletul tau si pentru al celor pe care-i smintesti in cazul in care convingi pe cineva ca e bine sa-si ia cip.
Nu poti sa fii si cu Dumnezeu si cu mamona. Dumnezeu sa te ajute sa-ti vezi greseala. |
|
||||
|
||||
![]()
N-am glumit. De ce zici că am glumit?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi, fiecare este responsabil dupa priceprea care o are. Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cip-cirip!
Cip si Dale. Cipani. Ciprian. Cip-ul e peste tot! No way to escape. Last edited by celestial_pottery; 19.12.2012 at 16:23:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi maiași nu știau de la idolii lor sau de la zeul lor crocodil ci de la Tatăl care a dat prin Fiul toată dreptatea și Duhul a împărțit credincioșilor iar curioșii au auzit și au dus vestea peste tot inclusiv la Mayași, deci e clar că ei au crezut și au consemnat că sfârșitul este în 12.12.2012 după calendarul cel adevărat, cel neîndreptat și nedat înainte cu 13 zile. Nu este vorba aici de stilism sau de greșeli canonice prin darea ceasurilor înainte sau înapoi căci nu este canon care să condamne mutarea ceasului înainte sau înapoi cu câte zile vrei, ci este vorba că maiașii socoteau după calendarul care număra zilele, lunile și anii exact, deci este clar că 12.12.2012 n-a venit încă ci o să vie.
Cineva mă pune să promit să nu mai intru pe forum sau să jur sau să promit că dacă nu vine pe 12.12.2012 atunci eu trebuie să sufăr că cică am mințit. Păi eu aș minți? Nu maiașii susțin? Nu toată gLumea susține data respectivă, de la masoni la vrăjitori și creștinii neoprotestanți? Nu susțineți toți mereu că nu știe nici Fiul, nu știe nici Duhul dar musai știu maiașii? Voi iar acuzați Pucioșii și vă distrați ca și copiii ce păcălesc neștiind că sunteți de multă vreme păcăliți, și nu de sfinții de la Pucioasa ci de cel viclean și de toate uneltele lui ascunse sub haină de biserică și de biserici. Păi ați citit ceva din Cuvântul lui Dumnezeu cu privire la această dată? N-ați citit și eu nu știu să scrie așa ceva în Cuvânt dar voi insinuați din pofte electoral prozelite sau naționalist prozelite. Apărați cică voi dreapta credință... Vai nouă și celor care v-au învățat să mințiți. Dar 'cine râde la urmă râde mai bine' așa cum a fost cu săracul Lazăr care a ajuns în sânul lui Avraam. Este scris deci că durerile și cataclismele care or să vină vor lovi pe toți oamenii dar nu vor muri decât cei păcătoși, ei vor fi chinuiți cel mai tare căci cei credincioși chiar dacă ar muri, vine Duhul și-i va învia la loc, căci este scris că drepții vor moșteni pământul cel nou. Oare nu ați văzut cum lovesc cutremurele, inundațiile, zăpezile și viscolele, secetele pe cei păcătoși? Singuri își atrag asupra lor răzbunarea creației care nu-i mai suportă pe ei și nici năravul lor blestemat din ei înșiși și atunci se răzbună dacă lasă Dumnezeu fiind scârbit peste măsură de păcatele lor, iar credincioșii își atrag aripile lui Dumnezeu care îi apără de orice rău și de orice suferință nedreaptă care vine și asupra lor pe nepregătite, de toate ispitele, de toate căderile în chinurile veșnice. Deci dragul meu care nu crezi, vei constata pe pielea ta ce va fi în 12.12.2012, iar pentru credincioși va fi cu siguranță sfârșitul gLumii. Veți vedea și veți știi. Last edited by vsovivivi; 19.12.2012 at 15:44:38. |
|
||||
|
||||
![]()
intradevar, ne apropiem de sfarsitul gLumii.
Abia astept sa treaca odata si sa se mai linisteasca oamenii.Desi tare am impresia ca abia de atunci inainte vor incepe sa se agite tot mai mult, sa fie tot mai ingrijorati, tot mai nemultumiti pana cand, in sfarsit se va ridica un conducator vrednic care le va aduce siguranta si bunastarea. Sus sa avem inimile!
|
||||
|
||||
![]()
tare cred eu ca greseala sta de partea celor care trec totul prin filtrul ratiunii, uitand sa se lasa in purtarea de grija a Domnului.
|
||||
|
||||
![]()
chesti cu "cipoma" e tare de tot
|
|
||||
|
||||
![]()
asta e criteriul pentru a ajunge in sanul lui Avraam?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|