![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Nu știm, dar e mai ușor să mâncăm rahat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by bluester; 15.02.2014 at 18:47:56. |
|
||||
|
||||
![]()
Gata, o găsiră.
Sophia, relax, nu era la mănăstire!
|
|||
|
|||
![]()
IULIA IONESCU, ELEVA DISPĂRUTĂ, A FOST GĂSITĂ. Tânăra se întorcea cu trenul de la Suceava și era îmbrăcată în călugăriță
http://www.gandul.info/stiri/iulia-i...arita-12090469 "Iulia Ionescu, eleva dispărută în urmă cu trei zile, a fost găsită într-un tren care venea dinspre Suceava, fiind predată de lucrătorii CFR Poliției. Potrivit primelor informații, fata a fost coborâtă din tren la Focșani și preluată de autorități. Fata a fost identificată de angajatul CFR în jurul orei 17.15, într-un tren internațional care venea de la Moscova și mergea spre Sofia, a declarat pentru MEDIAFAX Alina Predescu, purtător de cuvânt la CFR Călători. Ea a urcat în tren la Suceava și călătorea cu bilet. Șeful de tren a anunțat Poliția, iar polițiștii au urcat în tren la Bacău și au coborât cu adolescenta la Focșani. Fata era îmbrăcată în veșmânt bisericesc, a mai spus Predescu." |
|
||||
|
||||
![]()
Relax de tot, nu au primit-o!
|
|
|||
|
|||
![]()
Si se pare ca a fost nitel influentata in acest sens de ceva "saituri" apocaliptice, stim genul, dupa cum spunea tatal ei.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe de altă parte, sunt indicii că fata ar fi fost dusă la tren de un călugăr. E sănătoasă, întreagă, nu cred că a dormit pe străzi și nici prieteni prin Suceava n-are, plus că a fost identificată imediat ce s-a suit în tren, deci nu cred c-a umblat brambura pe străzi. Dacă dăm crezare informației cu însoțitorul călugăr, aproape că devine plauzibilă teoria conform căreia a stat la o mănăstire din Moldova, unde s-a bucurat de ospitalitate în tot acest timp, iar cei de acolo nu au anunțat nici familia, nici autoritățile și s-au speriat văzând că o țară întreagă s-a mobilizat s-o caute pe fată. Sper ca ancheta să facă lumină în cazul ăsta.
|
||||
|
||||
![]()
Fraza aceasta ca era imbracata in vesmant bisericesc (sau in calugarita) mi se pare chiar ridicola. Pana unde se merge cu exagerarea in dorinta de a ne face sa credem un anumit lucru (neclarificat inca).
Last edited by Ekaterina; 16.02.2014 at 00:38:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Sau:
""A fost depistată de personalul de tren când a plecat din Suceava, au verificat legitimația de călătorie, apoi au supravegheat-o până după stația Pașcani, unde au mai făcut o verificare și apoi au sunat la 112. Avea bilet, pe ruta Suceava-București. Din informațiile pe care le-am primit, era îmbrăcată în haine preoțești, de aceea au și verificat de două ori colegii mei", a declarat Aurel Vlaicu, director de marketing la CFR Călători, într-o intervenție la Realitatea TV. Citiți mai mult: ELEVA DISPĂRUTĂ a fost GĂSITĂ, într-un tren ce venea de la Suceava. Șeful Poliției Române: "Nu a fost victima niciunei infracțiuni" - Social > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/mesajul-fetei-disparute-merg-la-manastire-il-iubesc-pe-isus-hristos-1082403.html" Femeie imbracata in haine preotesti. Director de marketing, etc. De ziaristi nu mai vorbim. Vorba aia, popor ortodox, de doua mii de ani, etc.
|
||||
|
||||
![]()
Astea sunt toate informații preluate la cald, de către tabloide în căutarea audienței. De fapt, la cum au tratat cazul ăsta, întreaga presă e tabloidă. Hai să așteptăm rezultatul anchetei și să ne bucurăm că fata a ajuns acasă întreagă.
A, da, și încă ceva. Să mai vedem asemenea mobilizare și în cazul altor copii dispăruți, că am impresia că a fost mediatizare excesivă în cazul ăsta strict din cauza unor considerente pe care nu vreau să le înșir acum. Sper ca statul să se mobilizeze la fel când o să dispară un băiețel de la țară, dintr-o familie săracă și cu probleme.
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. Last edited by horatiu.miron; 16.02.2014 at 09:22:09. |
|