"Ajutorul" acesta este neplacut Domnului?
Revin cu un alt subiect care as vrea sa stiu cate ceva.Sora mea este mai mica decat mine,casatorita,de altfel si casnicia ei este mai dificila,dar este mai "avuta material".Ea are tot ce I-ar trebui si vazand ca parintii nostri nu se pot descurca ii ajuta.Dar cum (fara sa stie sotul ei) mai pune cate 5 lei deoparte,minte ca si-a cumparat un medicament,ca si-a luat o haina,,ca a costat mai mult cutare lucru si asa strange banuti si ii ia mamei de mancare,alimente,o haina care nu o are,o masina de spalat semi-automata caci biata de ea avea dureri de oase si maini si nu mai putea spala,ba chiar anul acesta auzind ca tata este bolnav si ca doctorii I-au spus ca daca mai fumeaza va muri,maicuta mea a inceput a plange ca nu are bani sa ia cele necesare,ca ce va face,unde va cere,cine ii va da.Surioara mea la fel a strans ban pe ban,fara sa stie sotul ei si a pus ceva deoparte catdecat sa fie acolo Doamne frest in caz de vreun necaz.Intrebarea mare este...E un pacat grav ceea ce face sora mea?Faptul ca "piteste bani" sa ajute parintii?Poate acest lucru sa se intoarca prin rau in casa ei si anume certuri neintelegeri,boala la copii sau rau in familia parintilor mei?Sa li se intample accidente,boli,,parintilor,darorita faptului ca accepta bani de la ea care sunt "furati" din familia ei?
|