![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Functioneaza mai bine decat o tona de explicatii. De altfel, nu ii poti demonta rational inclinatiile spre ateism, e vorba de autoritatea din care vin explicatiile. Daca site -ul ala e o autoritate mai mare decat oricine altceva, n-ai ce sa-i faci, va lua de bun ce scrie acolo. Am avut aici si atei, si sectari, li s-a explicat rational, argumentat, degeaba. Accepta mai degraba o explicatie stramba de la autoriatea lor decat una corecta de la cei care ii dispretuiesc deja.
|
||||
|
||||
![]()
CrestinOrtodox.ro, Ortodoxia Tinerilor, etc. Cum de ma intrebi asta, din ce moment am spus ca sunt ortodox ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi din ce moment ai spus?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Facem pariu ca-i Nicolae ? :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Facem!
P.S. Care Nicolae? ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
DECI , cum pot minti cand fata asta e intr-o asemenea situatie ??? EU vreau sa o ajut ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Raspunsuri si mai documentate gasesti pe site -uri ortodoxe. Google e prietenul tau in cazul asta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era o parabola cu un om care a fost ranit de o sageata otravita. Prietenii vor sa il duca la doctor. Dar omul zice: "Stati asa, nu vreau la doctor pana nu ma lamuriti, cine a tras asupra mea, era un om scund sau inalt, de ce a tras asupra mea, a fost cu intentie sau un accident? cu ce fel de arc a tras asupra mea, sageata din ce era facuta, etc.". Evident, in felul asta, omul nostru n-a mai ajuns la doctor, a murit. Citat:
Valabil si in cazul asta. Daca nu se simte satisfacuta de o explicatie simpla si la obiect, putin probabil ca una complicata o sa faca treaba mai buna. Atunci omul e problema nu explicatia. Citat:
Nu cumva mai degraba o tenteaza idee ne-pocaintei, adica daca nu exista Dumnezeu, orice e permis, hai sa ma conving ca nu exista Dumnezeu desi constiinta imi spune altceva.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 12.11.2015 at 15:47:54. |
|
||||
|
||||
![]()
Cu dragoste crestina te intreb : Chiar asa rau am facut daca am vrut sa fac o persoana sa vina la ortodoxie, desi nu am stiut un lucru, pe care vroiam sa mi-l explicati mai detaliat , voi fiind mai experimentati decat mine ?
Apropo, ma chiama Vlad, nu Nicolae :) Last edited by vladalexandruuhisem; 12.11.2015 at 17:08:13. |
|