![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
La finalul intalnirii dintre cei doi au semnat una dintre cele mai interesante si ultra ecumeniste declaratii comune pe care le-am citit vreodata.
|
|
||||
|
||||
![]()
Bravos lor. Și ce au făcut după aia cu declarația comună?
|
|||
|
|||
![]()
Inainte de ea s-au imbratisat. Dupa ea au semnat.
|
|
||||
|
||||
![]()
Și fostul nostru Patriarh s-a îmbrățișat cu unul dintre papii precedenți. Și?
|
|||
|
|||
![]()
Declaratia a fost cit se poate de echilibrata si pertinenta. Ecumenism? Daca nu e sincretist, e ok.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-am opus niciodata imbratisarilor altora :)
|
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. ..
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 13.02.2016 at 11:30:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Sfintele Pasti trebuie sarbatorite respectand voia lui Dumnezeu, nu a oamenilor. Inca mai exista oameni cu viata sfanta care pot inalta rugaciuni pentru a nu se lua hotarari lumesti, gresite in aceasta privinta. Daca ne intereseaza voia lui Dumnezeu...
|
|
|||
|
|||
![]()
Sint tare curios ce vor latra saiturile cripto-legionare si zelotiste de la noi, in frunte cu prostologeticum si saxiv, in legatura cu aceasta intilnire...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E binevenit semnul ăsta de unitate într-o atitudine comună care privește problemele actuale: - persecutarea creștinilor - problema refugiaților, respectiv discrepanța între bogăția unora și sărăcia altora - ofensiva secularismului, respectiv scăderea credinței - afirmarea familiei normale - dezavuarea avortului - eutanasia - procreerea ne-naturală - încurajarea tinerilor de a trăi în credință, mergâd împotriva curentului general - interesantă îmi pare precizarea că unitatea Bisericilor nu poate fi făcută așa cum s-a întâmplat cu Biserica Greco-Catolică (deși acesteia i se afirmă dreptul la existență, ceea ce mi se pare normal). Deci dl Mihnea e puțin în ofsaid. :)
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 13.02.2016 at 13:34:24. |
|