![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domle serios acu ce e cu denumirea asta "Sfanta Fecioara Maria"?
E vreo denumire neo-gnostica sau ceva de genul asta a Maicii Domnului? Iubita sora Maria denumirea corecta este Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu si pururea Fecioara Maria. Ca asa marturisiti si dumneavoastra. Serios acum de ce nu se discuta asupra acestei denumiri in BC ca pare un pic hulitoare. Si nu o identifica in mod corect pe Maica Domnului ca banuiesc ca au existat si alte crestine sfinte care au fost fecioare toata viatza si care purtau numele de Maria. Si acelea se pot numi foarte corect "Sfanta Fecioara Maria". Daca in BC s-a schimbat denumirea Maicii Domnului pentru scopuri ecumeniste gresit intelese apoi dvs credinciosii de rand ar trebui sa protestati. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
a fost sau nu zamislit cu pacatul stramosesc? dar Eva? EI au fost facuti precumscrie in Biblie ADAM din pamint si a suflat Dumnezeu suflare de viata asupra lui ,iar EVA din coasta lui ADAM ,pt ca nu e bine sa fie omul singur.Ei au cazut ulterior in pacat prin ascultarea decatre EVA a sarpelui si prin ascultarea lui Adam de Eva ,adica Adam si-a facut idol din EVA ,in loc sa ceara iertare de la Dumnezeu pt neascultare!Abia atinci au pacatuit ,iar acest pacat se transmite pina in zilele noastre urmasilor si este sters prin botezul copiilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
asculta doamna Maria B,daca ai fi barbat ti-as spune mai multe,,,dar asa din respectul care il am, doar te rog frumos sa nu ne tulburi apele,nici d-ta nici altcineva afara de ortodox,desigur daca sunteti interesata,nu ca sa iscati discutii contradictorii.Sunt convins ca stiti despre Maicuta Domnului la fel ca noi cum si ce si de ce,,,ca nu credeti,treaba dvs, O sa spuneti probabil ca asa este normal,sa discute toata lumea ce vrea pe aici,asa e modern,libertate de opinie,etc...momenten eu traiesc printre catolici,departe de casa,ii respect,da nu ii tulbur,nu ati pute face si dvs la fel? Iertati-mi nemernicia,,,
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi nu cred ca trebuie sa se tulbure cineva daca sunt expuse si pareri neortodoxe. Nu avem cum sa evitam realitatea, heterodocsi exista inca de pe vremea apostolilor. Iar intre heterodocsi exista mai multe trepte, catolicii fiind mai apropiati de ortodoxie decat altii. Unii din ei, cu ajutorul lui Dumnezeu, este posibil sa apropie de ortodoxie daca vor afla mai multe. Ingradindu-le dreptul de a scrie pe forum, ii izgonim si facem un deserviciu ortodoxiei. Iar strainii care citesc cele scrise aici vor ramane cu impresia ca ortodocsii reprezinta o categorie de fiinte fragile, incapabile de aparare, miscate de prima adiere a vantului. Eu zic ca e cazul sa renuntam la astfel de sensibilitati exagerate. Lasati-o pe MariaB sa ne vorbeasca despre papa si Imaculata Conceptie s.a., caci i se va da o replica pe masura. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adesea privesc cu bucurie covoarele roase din fata icoanei Maicutei Domnului, vad vase pline de flori, vad oameni ingehunchiati, ori acestea toate imi arata ca EA STAPANA.:) oare cand copilasul se loveste nu alerga repede in bratele Mamei? A o serba/iubi doar la zile fixe arata datorie, formalism NU Iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar exact asa cum "”Mantuieste-ne” adresat Maicii Domnului nu are sensul de mantuire, ca opera înfaptuita de Hristos", tot astfel de alt sens are si ceea ce criticati voi aici in legatura cu catolicii |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar de jertfa Mantuitorului ne amintim la fiecare Liturghie, nu doar la ceremonia pascala si totusi, are rost sa mne fixam anual o data a Pastelui... cred |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preacurata Maica Fecioara Maria | marlene | Generalitati | 10 | 04.02.2013 21:36:33 |
Sfanta Mucenita Lucia Fecioara | lucia_anghelina | Intamplari adevarate | 0 | 03.02.2008 21:45:01 |
Nadejdea noasta in Dumnezeu si in Sfanta Fecioara | serb_crina | Intamplari adevarate | 0 | 18.01.2008 17:29:23 |
FECIOARA MARIA | dorinel78 | Generalitati | 0 | 17.04.2007 18:20:23 |
Fecioara Maria in Sfanta Sfintelor | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 4 | 21.03.2007 23:10:33 |
|