![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, sa nu uitam ca sunt cazuri si cazuri, eu de pilda trebuie sa fac tot felul de artificii sa pun cash deoparte pentru ca sotul meu sa nu-si dea seama cat dau la biserica, de cand am avut scandal in casa cu ultimul cec pe care l-am scris. Oricum, pana la urma fiecare da dupa cum poate la momentul respectiv. Dar revenind la ex. cu acatistul cu rata fixa, nu cred ca e bine asa ci mai degraba sa se lase la alegerea crestinului cat sa dea. O sa ne educam noi cu timpul si n-o sa mai fim asa zgarciti...:) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
??? fratilor, nu mai contabilizati atat, ca sa nu vi se contabilizeze si voua...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
AS VREA ATUNCI SA VAD CAT MAI ESTI DISPUSA SA DAI DIN NIMICUL TAU? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
INTREBARE,ce nu are legatura cu fraza scrisa mai sus :de ce majoritatea bisericilor au magazine cu obiecte de cult si acolo gasesti numai chinezarii ....................in majoritatea manastirilor in care am fost si am vrut sa cumpar ceva facut in aceea manastire,ceva lucrat de mana calugarilor(matanii,cruciulite,icoane,suveniruri.o rice.....) N_AM AVUT CE SA CUMPAR. Ceea ce gaseai la vanzare(CHICIURI) le putei gasi si la orice balci,numai ca acolo erau mai scumpe DAR sfintite. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e chestia de dependenta,am fost operata si ca sa suplinesc functia organului extirpat trebuie sa iau medicamentele.....daca nu pot intra in coma. |
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate exista lucruri care te smintesc in Biserica,fie ca vrei,fie ca nu. Un calugar mi-a spus odata ca daca ar scrie o carte ,cu siguranta ar numi-o "Antichristul in Biserica".De ce?Pt ca a ramas si el ingrozit de ceea ce se intampla in zilele noastre prin Biserici.Exista totusi si multe exceptii. Un exemplu bun ar fi si Manastirea Lainici,RAIUL PE PAMANT pt mine:).Intr-o excursie facuta cu profesorii si elevii din liceu, staretul ne-a dat fiecaruia cate un lantisor si doua iconite.Si am fost un autocar plin de oameni.Nimeni nu se astepta la nimic,iar la Manastire a inceput lucrul (apropo,acum e absolut superba!).Totusi,staretul ne-a dat toate acestea in dar,ca sa ramanem cu mici amintiri din aceasta vizita.:) Frumos gest ,cred eu:)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Proiectul de lege privind Statutul Minorităților | Decebal | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 22.12.2012 19:02:27 |
Poti fi nas de cununie daca nu esti casatorit? | ciprian22 | Generalitati | 16 | 22.03.2010 00:46:05 |
solidaritate privind biserica Sf.Iosif | Atena | Despre Biserica Ortodoxa in general | 4 | 25.07.2006 09:50:32 |
|