![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta ! Imi place povestea ta. E buna de Pateric......cu o conditie insa. |
|
||||
|
||||
![]()
dar dar ea zice ca e credincioasa si de cateori au vazut-o si vecini si sotul si socrii .........vine la noi de parca e la ea acasa:):(
|
|
|||
|
|||
![]()
He. Ce ma bucura asta ! Casa mea e si casa ta. Faina treaba.:)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In privinta caramizilor, fiarelor, lemne in masura bunului simt multi ne ghidam dupa vorba... nu-i pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste...insa evident nu se aplica cu lucrurile din casa, a copiilor, etc...
|
|
|||
|
|||
![]()
Cine le-a pus acela sa le ia!:)
Sora Nicoleta, fratia ta ai pus samanta, Hristos a pus leguma. Cate pierzi aici vei gasi la cel ce ti le-a dat!:D |
|
||||
|
||||
![]()
nu ma deranjeaza leguma ca i-as fi dat daca mi-ar fi cerut ca nu sunt zgarcita nici lacoma dar ea nu a avut nici o reactie cand m-a vazut asta era problema pt dumneaei era ceva firesc
pt mine nu in fine nu m-a deranjat faptul ca a luat ci mai mult reactia dansei |
|
||||
|
||||
![]()
spun dansei pt ca are vreo 50 de ani si nu pot sa o atentionez pt ca e in varsta si mi-e imi este rusine
dar asta e sa o lasam balta Dumnezeu cu mila |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar ce spui daca unii mireni mai "indrazneti" ar incepe sa traga materialele din biserica, asa usurel spre casa lor, privind pe trecatori in ochi , ca si cum nimic nu s-a intimplat ca "Biserica/Minastirea are de unde.." fructe legume, schela,var,ciment obiecte din biserica, oare tot asa de detasati vom privi.,,asa este si cu gospodaria lui Nicoleta, unde ea si-a rupt spatele plivind de buruieni ardeii si rosiile alea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebare din Dreptul Bisericesc | skicolour | Intrebari utilizatori | 5 | 04.05.2012 17:20:08 |
Am dreptul? | Sanduu | Generalitati | 24 | 25.10.2011 19:23:55 |
Dreptul la sinucidere | moriane | Morala Crestina | 194 | 26.09.2011 21:50:33 |
Dreptul la libertate-mihail florin | ionut12 | Generalitati | 5 | 13.10.2010 16:57:35 |
Dreptul si teologia | Casiana | Generalitati | 29 | 28.07.2009 19:47:00 |
|