![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vsovi, inca un adevar confirmat si cateva puncte pe i puse de tine. Imi place cum ai scris, as vrea sa vorbesc cu un om ca tine, :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Mandria - "cel mai urat pacat inaintea lui Dumnezeu caci acesta a facut pe ingeri diavoli, dupa cum si smerenia poate face din diavoli ingeri" parintele Cleopa. Nimic nu ne apartine noua in lumea aceasta, ci totul este de la Dumnezeu. Mandria atrage dupa sine si alte pacate, dar daca incercam sa ne smerim vom dobandi acea pace si liniste sufleteasca de care toti avem nevoie. Sa incercam sa-i multumim lui Dumnezeu pentru toate realizarie caci fara voia lui nu s-ar face nimc
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar bine ca te regaseshti in anumite fraze de ale mele ca shi eu in ale tale... ca orb la orb nu-shi scoate ochii :D |
|
|||
|
|||
![]()
eu sunt in general o persoana orgolioasa,si nu cred ca este nimic gresit in asta.bine,nu pana a da in prostie,sa ii consideri pe ceilalti inferiori.pur si simplu nu accept din partea nimanui sa fiu umilita,sau sa fiu jignita,mai ales ca eu nu obisnuiesc sa jignesc pe nimeni.si nici nu pretind ca sunt cea mai stupida sau rea persoana,pentru ca stiu f bine ca nu este asa(bine,nici nu ma consider geniu-ci ceea ce sunt-o persoana cu o inteligenta medie)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Indiferent ce ginduri care se "confirma" i-ti vin. Faptul ca te face sa te simti superior(superioara) e confirmare, ca sigur nu e de la Duhul Sfint. |
|
|||
|
|||
![]()
Poti "sti" ce gandeste cineva fara sa ai puteri paranormale.....daca ai petrecut mult timp cu o persoana,daca esti un bun psiholog,etc......au parintii mei un prieten de familie pe care pur si simplu nu il pot minti.Stie daca sunt trista,chiar daca fac eforturi sa par f vesela,stie tot timpul daca il mint,cred ca imi stie sentimentele mai bine decat mine:m-a intrebat o data de ce sunt invidioasa pe o colega,si in acel moment chiar nu eram constienta ca intr-adevar sunt.Chiar si in domeniul religios(am fost o perioada pasionata de diferite religii si filozofii),chiar daca nu prea spuneam despre asta la nimeni,stia mai mereu la ce ma gandeam(in special cand ma prefaceam ca dorm ptr a putea "medita",si ma intreba putin ironic daca pot sa ma scol sa merg la masa,sau daca sunt prea ocupata cu discutiile mele cu zeii).Nu are cio putere "speciala",dar ar fi devenit probabil un f bun psiholog.
Coincidente se intampla,visele se mai adeveresc cateodata,dar de atatia ani de cand se studiaza,cred ca am fi stiut daca ar fi descoperit si o singura persoana despre care sa se poata spune ca are astfel de puteri. |
|
|||
|
|||
![]()
Glamorous, stai linistita, ca nu vei fi jignita de multe ori pe degeaba, iar daca vei fi, sa te bucuri, pentru ca Dumnezeu atunci te incearca cu adevarat si te invredniceste sa suporti hula si injurii pe nedrept, ca doar cei care suporta asa vor avea merite in fata Lui, iar daca se vor invrajbi in dusmanie cu rautaciosii, nu au facut nimic, decat sa raspunda raului cu rau, astfel coborandu-se la nivelul lor de judecata si razbunare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Normal ca este doar o ipoteza, dar in realitate nu cred ca exista vre-un om care sa fie mare sef sau patron ori director, iar in acelasi timp sa fie si un om credincios traitor. Dar poate fi credincios, insa fara traire autentic ortodoxa, adica doar sa creada ca exista Dumnezeu, dar sa nu faca parte din biserica. Dar cine stie, poate chiar exista un astfel de om; nu avem de unde sti concret acest lucru, numai Dumnezeu stie cum este fiecare, iar la judecata vom ramane uimiti cand vom vedea ca unii oameni pe care noi ii banuiam de mari pacate si de care s-au vorbit multe uraciuni, atuncea sa ii aflam mai curati ca altii care aparent erau "credinciosi". Nimica nu este imposibil, dar nici de ceva nu poti fi sigur in asta lume, pentru ca multi suspecteaaza numai dupa auzite si vorbe, dupa barfa si ranchiuna. Sa speram ca va fi asa, ca sa nu aflam ca va fi mai rau.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |