![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai exista dragoste in ziua de azi ci doar interes
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi suntem alaturi de tine cu tot sufletul. Gratis. :) Iar prietenii care ii ai doar daca ai bani aceia nu sunt prieteni. Cauta-ti prieteni dintre oamenii credinciosi. Vino la biserica mai des si vei gasi acolo si prieteni. Imi pare rau pentru pierderea mamei tale. Dumnezeu sa o odihneasca in pace. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai rabdare si asteapta! Am avut perioade in viata mea cand am crezut ca tine ca nu am prieteni. Bani nu am avut de fel,traiam din bursa la un moment dat. Mergeam la biserica, a fost singurul sprijin. Apoi mi-am facut prietene si niciuna nu a urmarit interes. Decat acela de a ne sprijini reciproc. Atunci cand nu ma asteptam, cineva mi-a deschis usa. A fost inceputul- poate al recastigarii increderii in oameni. Am pastrat prieteniile de atunci, au trecut mai mult de 10 ani. Cat eram necasatorita si locuiam singura in Bucuresti, au fost ani in care vorbeam cu prietenele zilnic. Mai serveam cate o cafea, nu mare lucru. Mergeam impreuna la biserica.
Exista persoane pe care nu le intereseaza banii, trebuie sa astepti si sa te rogi sa le gasesti. Cand mi-am ales sotul nu am cautat pe cineva cu avere mostenita, pe cineva care sa nu stie ce sunt greutatile. Am ales pe cineva care nu avea bani, dar stiam ca are capacitatea sa ii aiba, adica un om harnic; un om care a trecut prin multe in viata si e destul de matur sa construiasca o familie. Pe cineva care crede in Dumnezeu si care isi doreste sa aiba o familie. Pe cineva de care m-am indragostit, in ciuda ambelor familii de parinti care considera ca amandoi am fi putut "castiga" prin casatorie o zestre considerabila, in "schimbul" celorlalte calitati pe care le avem. (evident niciunul nu avem avere). Eu nu am crezut ca ar putea functiona un asemenea aranjament de avere, pe post de casatorie. Nu mult timp. |
|
|||
|
|||
![]()
"cam conteaza banii ptr tine....? "
probabil ca atunci cand treci prin momente f grele, abia te mai descurci cu banii si si mai pierzi si o persoana draga care trebuie inmormantata conteaza ;)...oricum, nu e adevarat ca ai prieteni doar daca ai bani, numai ca iti este mai usor sa iti petreci timpul cu ei intr-un mod placut, sa ii bucuri cu un cadou sau sa ii ajuti la nevoie:) |
|
|||
|
|||
![]()
eu sincer nici nu stiu cum as fi reactionat in situatia ta, cred ca moartea mamei este cel mai dureros moment din viata unui om, mai ales in acest mod...nu cred ca experienta imi permite sa-ti dau un sfat, dar sper ca Dumnezeu te va ajuta sa treci peste aceasta pierdere...:|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Pt ca m-a dat in judecata pt pensia alimentara cand eu faceam postliceala(el zicea ca eu sunt vagabont si de ce sa-mi dea el pensie ) 2. O batea pe mama, era un betivan a si inselat-o si m-a lasat singur numai cu ea(putea sa-si schimbe atitudinea dar nu a vrut) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sa fac? Am nevoie de ajutor | Raluca06 | Nunta | 121 | 17.12.2012 20:55:23 |
Am nevoie de ajutor | Cristian8 | Exorcismul | 22 | 11.07.2011 18:57:03 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 08:14:51 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 11:01:37 |
|