Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.12.2007, 20:16:22
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

O singura data am incercat si eu sa copiez,la o lucrare la geografie,culmea!,cand stiam aproape toata lucrarea si am si scris-o cum trebuie,insa la sfarsit m-am lacomit si nestiind ultima idee,ca sa iau 10 am tras cu ochiul in caiet,dar pentru ca nu stiam sa fac acest lucru,m-a prins profesoara imediat si mi-a pus pe loc doi.Am inceput sa plang de ciuda,i-am spus profesoarei sa ma asculte ca stiu toata lucrarea,insa in zadar.Doi a ramas doi,fara drept de replica.A fost singurul doi din viata mea,si l-am luat dupa ce inainte cu o zi dadusem cu aghiazma mare prin clasa,aghiasma de la Boboteaza.
Deci,nu se prea impaca copiatul cu aghiasma mare,si aceasta m-a smerit,dupa cum se vede.Este logic faptul ca reprezinta un pacat,este un furt de informatie,si respectiv de nota nemeritata,si astfel devenim si mai perfizi decat ne aratam zi de zi.Insa,atata timp cat aceasta se manifesta ,de regula,la tineri,la adolescenti,atunci se poate aplica si "pacatele tineretilor mele nu le pomeni Doamne!",dar este evident faptul ca in definitiv ne furam pe noi insine,fiindca studiul si onestitatea fata de tine insuti si fata de societate isi vor spune cuvantul in perspectiva,si poate chiar,va influienta deciziile viitorului individ.
Reply With Quote
Vechi 21.12.2007, 22:56:46
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de leloup
Cineva a intrebat cati ani am. Conteaza?

Spune-ti ca este un furt, un trisat si chiar asa este. In sfarsit am realizat si eu asta, numai ca eram in perioada tezelor si testelor si, pt ca nu vroiam sa-mi stric media...

E gresit? Da. A cui au fost notele finale? Nu ale mele- si asta ma doare. De acum nu voi mai copia. Chit ca raman pe vara.

In genere am observat ceva: desi unele chestiuni le banuim (ca aceasta), cand vine momentul adevarului, ne cam clatinam si greu acceptam. "God works in misteryous ways!"
Mai bine copiezi la romana, ca vad ca nu stii cum se scrie corect verbul "a spune" la persoana a 2a plural:)
Reply With Quote
Vechi 22.12.2007, 17:03:44
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

copiatul este oul care se transforma-n bou mai tirziu si deci devine daunator trupului si sufletului
Reply With Quote
Vechi 22.12.2007, 22:04:44
OvidiuO OvidiuO is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
...Mai bine copiezi la romana, ca vad ca nu stii cum se scrie corect verbul "a spune" la persoana a 2a plural:)
Chiar asa ? poate ar fi bine ca observatiile de genul sa le facem pe privat.
Reply With Quote
Răspunde