Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.12.2007, 15:12:23
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
:) Hartford vrea sa zica felicitari, nu carduri de cumparaturi! :D

Draga Hartford, sa stii ca sunt si felicitari de Craciun cu tematica religioasa, cauta la American Greetings, eu chiar am luat unele foarte frumoase. Dar e drept ca sunt si multe junk, care nu prea au legatura cu Craciunul, poate doar bucuria de a da/primi daruri.
Aha catolice Maica Domnului cu parul pe afara.;)
Reply With Quote
Vechi 15.12.2007, 15:32:23
Glamorous_witch Glamorous_witch is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.10.2007
Implicit

Nu vrei sa facem schimb?prietenii de familie ne aduc toti icoane(chiar daca i-am rugat sa nu ne mai dea cadouri-oricum nu sarbatorim craciunul).Nu stiu de ce,probabil le primesc si ei.....dar ne chinuim pe urma sa le dam rudelor,unor prieteni,vecinilor,etc.mama nu vrea sa le arunce:rolleyes:
Reply With Quote
Vechi 15.12.2007, 15:50:36
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Glamorous_witch
Nu vrei sa facem schimb?prietenii de familie ne aduc toti icoane(chiar daca i-am rugat sa nu ne mai dea cadouri-oricum nu sarbatorim craciunul).Nu stiu de ce,probabil le primesc si ei.....dar ne chinuim pe urma sa le dam rudelor,unor prieteni,vecinilor,etc.mama nu vrea sa le arunce:rolleyes:
Fa-le la randu-ti cadou. Acestea nu sunt timbre sau alte cele ! Dumnezeu sa te lumineze ! +
Reply With Quote
Vechi 17.12.2007, 04:25:15
Hartford's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Glamorous_witch
Si eu care credeam ca vorbesc numai cu ortodocsi aici sau poate ai gresit adresa.
Dumnezeu sa te indrume pe drumul corect.
Reply With Quote
Vechi 17.12.2007, 13:57:40
C-tin C-tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2007
Implicit

Fratilor! Ce credeti? Ar fi rau ca BOR (cu mitropoliile/episcopiile internationale románe)sa-si asume responsabilitatea imprimarii si vanzarii felicitarilor pt sarbatorile crestine?

De curand m-am intors din Romania, si nu stiu daca voi ati vazut ori gasit, dar eu n-am reusit sa gasesc la POSTA felicitari crestine! Si eu care gandeam ca acasa trebuie sa fie... :(
Reply With Quote
Vechi 17.12.2007, 17:27:37
alynnna alynnna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford
Nu bancomate -Felicitari cu dedicatie.
Mi-a placut asta:
Cine se baga intre lupi trebuie sa urle.:D

Sarbatori cu pace.
:)Sarbatori fericite si dumneavoastra!:rolleyes:

Reply With Quote
Vechi 17.12.2007, 18:28:31
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Amuzant, ii acuzam pe americani ca ei asociaza craciunul cu rosu si verde, in schimb nu mai spunem "felicitari", ci "carduri"....si acuzam si oamenii cu intentii bune, ca sunt de departe de tematica religioasa a Craciunului....ei bine, femeia care a facut cadou felicitarea cu pisicuta e mai aproape de aceasta tematica decat initiatorul topicului, in opinia mea, desigur
Reply With Quote
Vechi 18.12.2007, 07:45:36
Hartford's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
Amuzant, ii acuzam pe americani ca ei asociaza craciunul cu rosu si verde, in schimb nu mai spunem "felicitari", ci "carduri"....si acuzam si oamenii cu intentii bune, ca sunt de departe de tematica religioasa a Craciunului....ei bine, femeia care a facut cadou felicitarea cu pisicuta e mai aproape de aceasta tematica decat initiatorul topicului, in opinia mea, desigur
Opinia ta e gresita. Eu traiesc in America de ceva ani si am scapat si eu un cuvint americanesc(carduri) .Voi traiti in Romania si vorbiti juma englezeste si pe la magazine , voi nu mai spuneti multumesc ,bine, duminica ci thanks ,weeekend,ok, si asa mai departe. Voi sinteti mai americani fara cetatenie asa vezi ca nu ai dreptate.
Aici ma lupt cu rominii mei sa mentinem limba noastra , obiceiurile arta culinara si sa nu uitam ca sintem Romini si de unde am plecat,si sa ne multumim si cu putin si mai ieftin.

Mincate-ar RAIUL sa te manince.:)
Reply With Quote
Vechi 18.12.2007, 07:55:17
Hartford's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de C-tin
Fratilor! Ce credeti? Ar fi rau ca BOR (cu mitropoliile/episcopiile internationale románe)sa-si asume responsabilitatea imprimarii si vanzarii felicitarilor pt sarbatorile crestine?

De curand m-am intors din Romania, si nu stiu daca voi ati vazut ori gasit, dar eu n-am reusit sa gasesc la POSTA felicitari crestine! Si eu care gandeam ca acasa trebuie sa fie... :(
E o ideie buna zic eu.
Eu ma chinui sa gasesc la magazine grecesti si nu sint asa multe magazine unde locuiesc eu.Daca ar avea episcopiile am putea comanda din timp de la ei.

Sarbatori fericite Ctin.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2009, 14:28:34
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de C-tin Vezi mesajul

De curand m-am intors din Romania, si nu stiu daca voi ati vazut ori gasit, dar eu n-am reusit sa gasesc la POSTA felicitari crestine! Si eu care gandeam ca acasa trebuie sa fie...
Daca cauti gasesti....eu am cumparat din Romania niste felicitari superbe cu nasterea Domnului( Nu DE LA POSTA) pe care le-am trimis prietenilor din strainatate.. toti au ramas f surprinsi de frumusetea lor...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce romanii au absoluta nevoie de carduri de sanatate? antoniap Generalitati 96 02.07.2013 13:44:43
Felicitarea de Craciun elizabeta Generalitati 23 06.12.2012 01:23:21
Craciun fericit! maria-luisa Generalitati 4 26.12.2009 15:36:07
Retete de Craciun costel Craciunul - Nasterea Domnului 10 23.12.2009 14:26:18