![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
eu nu prind..le-am zis sa imi bage si mie....sunt la UPC
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, UPC nu are inca Trinitas TV, am sa scriu si eu la ei sa cer.
Rog si pe altii care sunt abonati la UPC sa faca la fel, ca unde sunt mai multe cereri e mai multe disponibilitate... Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai am scris. Sper sa se introduca in grila de baza.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adresa pe internet unde puteti scrie celor de la UPC:
[link=http://www.upc.ro/relatiicuclientii/email] |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
PF Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, a suferit astazi, dupa oficierea slujbei Sfintei Liturghii la Catedrala patriarhala din Bucuresti, o fractura - luxatie la nivelul gleznei stangi. Mai multe detalii au fost oferite in exclusivitate pentru Radio Trinitas de parintele arhimandrit Paisie Teodorescu, consilier patriarhal: ‘Duminica, 30 martie 2008, dupa savarsirea Sfintei Liturghii in Catedrala patriarhala din Bucuresti, PF Parinte Patriarh Daniel a suferit o fractura - luxatie la nivelul gleznei stangi, la urcarea treptelor de acces catre resedinta patriarhala. In urma examenului clinic si a investigatiilor paraclinice, Comisia medicala a decis interventia chirurgicala in urgenta. PF Parinte Patriarh Daniel se afla internat la Clinica de Ortopedie si Traumatologie din Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central ’Dr. Carol Davila’ din Capitala’.
|
|
|||
|
|||
![]()
ce cadou frumos in Saptamana Patimilor...imi doream atat de mult sa am si eu Trinitas Tv si ma gandeam ca trebuie sa fac vreo cerere,ceva...si cand butonam televizorul in cautare de putin spiritual(desi stiam ca sansele sunt minime),iata ca imi apare Trinitas Tv.MInunat...sper sa-l prindeti si voi.am inteles ca de joi se va prinde in toata tara
|
|
|||
|
|||
![]()
eu astazi l-am cautat si l-am gasit, este in grila de programe de la rds&rcs
|
|
||||
|
||||
![]()
aviz marius_daniel,vezi ca ai gresit portalul,defapt esti tu insuti in ratacire,,Dumnezeu sa te indrepte spre adevar,,,
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tv Trinitas online | Simply_me | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 9 | 18.02.2024 19:33:09 |
Radio Trinitas | Simply_me | Muzica Bisericeasca | 9 | 24.04.2015 21:26:31 |
Trinitas tv | geo.nektarios | Generalitati | 5 | 01.10.2014 11:12:43 |
radio trinitas | carmenserghi | Generalitati | 4 | 02.08.2010 13:51:15 |
|