![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
tocmai am auzit despre o intamplare, s-a petrecut in Chile... un biet catel a fost lovit de o masina, pe o autostrada f. circulata... desi era intins jos pe asfalt, aproape fara suflare, nici o masina n-a oprit ca sa-l scoata de pe carosabil, ci il ocoleau pe cat posibil, mai mai sa-l faca ferfenita de tot... la un moment dat a aparut un alt catel, care s-a strecurat cu chiu cu vai printre masinile care goneau si l-a apucat cu dintii pe catelul lovit, tarandu-l in afara drumului... inca mai avea suflare, nu murise, si pana la urma a fost salvat!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" | silverstar | Generalitati | 10 | 15.02.2012 12:12:40 |
imi pare rau de ceea ce am ajuns sa fiu | un.mare.pacatos | Intrebari utilizatori | 14 | 24.02.2011 20:54:50 |
Hotararea B.O.R in ceea ce priveste pasapoartele biometrice | dorinastoica14 | Stiri, actualitati, anunturi | 477 | 11.10.2010 12:09:52 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
|