![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun venit, Mariana!Problemele tale de viata sunt si ale multora din cei cu care te vei intalni pe acest forum si cu siguranta vei afla raspuns la intrebarile pe care ti le pui, urmarind dialogurile pe diverse teme de aici.Te sfatuiesc sa mergi , daca nu ai facut-o deja, la Biserica, sa-ti impartasesti gandurile , sa discuti cu un parinte duhovnic despre tot ce ti s-a intamplat cu sinceritate , sa-ti deschizi sufletul .Cu siguranta vei afla multe raspunsuri si mai ales indrumari pentru a-ti continua viata in credinta si dragoste fata de tot ce te inconjoara , fata de Hristos Domnul!
Cu noi este Dumnezeu ! |
|
|||
|
|||
![]()
multumesc f mult pentru sfaturi. ce pot sa-ti spun este ca ma duc la biserica dar nu am discutat pana acum cu niciun preot, mai ales ca nici nu stiu la ce preot sa ma duc. am un priten f bun care este preot si desi il consider pe el un preot f bun, nu pot sa discut cu el. as da orice sa pot vb mai usor cu oamenii, dar nu pot. asta este si unul din motivele pt care am cautat acest site, ca ma pot exprima eu mai usor, imi este mult mai usor asa. oricum o sa tin f mult de parerile voastre si va multumesc inca o data pt mesaje. Doamne Ajuta
|
|
|||
|
|||
![]() daca tot vorbeam de perioade de necredinta,asa zisele caderi,sa ne gandim la ,,fiul risipitor',din aceasta dumineca,Dumnezeu se bucura atunci cand 'oaia ratacita' se reintoarce la credinta.Ar fi bine sa luam aceste caderi ca pe niste incercari.Ati observat ca dupa aceasta perioada de lenevire in tot si in toate cele Sfinte,urmeaza o perioada plina de bucurii ,parca ne trezim in alta lume,suntem plini de energie...de ce oare??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumescmult anita pentru lamurire!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce minunat lucru ca pentru poporul roman natura nu se afla sub stapanirea celui rau. Ea si-a pastrat randuiala data ei de Dumnezeu. "Tot ce se intampla e dupa o randuiala. Lumea noastra are o raduiala si toate se fac dupa o hatarare, dupa o putere de sus" spunea un om din popor. Despre un lucru fara randuiala se spune ca "n-are nici un Dumnezeu". Iar despre un om peste care au venit suferinte, nenorociri se spune ca "l-a lasat Dumnezeu" sau ca "e batut de Dumnezeu", ca sa fie adus la cumintenie.
Deci, rabdarea, credinta de a avea langa tine si in tine pe Dumnezeu, ne da taria de a trece cu biruinta prin acesta lume plina de greutati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Intru El era viata si viata era lumina oamenilor." Viata din noi, trezvia, constiinta, nu este ceva al nostru, este un dar al Lui. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Necredinta lui Toma-necredinta cea buna | georgeval | Generalitati | 21 | 10.10.2012 18:12:15 |
Necredinta | diador | Generalitati | 26 | 27.04.2012 18:21:10 |
|