![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Încă se simte influența meciului cu zaharia ! Un meci greu , neașteptat de greu și poate datorită lipsei de antrenament , dar toate sunt spre călirea noastră ! Nimic nu este întâmplător , dragă Mari !
|
|||
|
|||
![]()
de unde parfumul asta de deznadejde la MariS_ acum stiu.Imi pare rau pentru ca esti un om bun...Blandetea este cea care mai poate face ceva cu lumea asta si e pacat pentru ca de cate ori se arata este batjocorita.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fericiti cei ce vor fi ocarati si prigoniti si vor primi tot cuvantul rau, in numele Lui..ACEIA isi vor primi rasplata in CERURI! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Lumina in suflet! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Mila voiesc, iar nu jertfa." "Nu judecati , ca sa nu fiti judecati!" "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti." -masura iertarii - "de 70 de ori cate 7" In locul dragostei, primim un trusou de citate aruncat cu venin. Cum frumos spunea windorin la acest topic, sa ne preocupam de vindecarea ranilor noastre mai intai. Ocupandu-ne de ranile celor de langa noi (cu aerul ca am fi mult mai sporiti duhovniceste decat ei), riscam sa le inmultim si pe ale noastre (tocmai pentru ca ne lipseste trezvia, constiinta care te reduce la tacere in fata barnelor proprii). |
|
||||
|
||||
![]()
Ceea ce s-a intamplat pe threadul cu parfumul a fost un exemplu clar de"prea multa dragoste crestineasca";imi pare rau pt MariS ca a avut parte de asa replici,mai ales ca nu-mi amintesc sa fi jignit si deranjat cu nimic aici pe forum,ba din contra!
Flori pt fiecare ![]() ![]() ![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Va multumesc, dragilor, ca va ganditi la mine. Sunt bine, acelasi, optimist in ceea ce va priveste pe voi, dar pesimist in ceea ce priveste viitorul. Asa trebuie sa se intample, dragilor, asa e scris in Biblie si asa se va intampla. Incerc si eu sa pun, cu o pietricica, frana la acest curs, la aceasta alunecare spre rau, dar tot ceea ce reusesc sa fac e doar sa rastorn asupra mea o parte din preaplinul rautatii ce va sa vina. Prea putin insa, ca sa insemne ceva. Restul se va rasturna asupra celorlalti si a celor ce vor urma, caci zilele se apropie si semnele se vad deja cu ochiul liber. Nu e deznadejde aici, e acceptarea calma a implinirii Scripturii, fara de iluzii si fara de amagiri.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce se intampla? | alex.petrisor | Despre Biserica Ortodoxa in general | 4 | 10.02.2020 15:14:15 |
Se intampla din nou... | Hector | Biserica Romano-Catolica | 176 | 21.09.2011 12:00:04 |
Nu stiu ce se intampla | doareu | Generalitati | 27 | 15.12.2008 05:47:25 |
Ce se intampla? | Mirela333 | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 06.08.2008 19:34:45 |
Ce se intampla? | Mirela333 | Generalitati | 0 | 06.08.2008 19:00:56 |
|