Domnule, shtitzi poate sau va aducetzi aminte cat de vehement sustzineam ca pe la Fatima sau Lourdes sau in alte partzi sunt aratari draceshti, am citit un pic despre Imaculata Conceptzie shi am intzeles ce se intampla defapt:
aratarile la locurile respective nu sustzin catolicismul ci dincontra, prin acei copii luatzi ca martori shi chematzi la rugaciune shi rabdare in cele sfinte, shi acele aratari shi acele secrete date lor, sunt prezentate defapt tocmai adevarurile contrare dogmelor papale inventate adevaruri ce contrazic Imaculata Conceptzie shi altele asemenea, deci sunt defapt mustrari catre lumea catolica shi protestanta... deci locurile sfinte catolice sunt defapt dovezi tocmai ale falsitatzilor doctrinelor catolice, astfel ca locurile respective de pelerinaj sunt corece shi adevarate dar ele vin in contra ideilor catolice shi modificarilor doctrinare ci ele mai degraba sunt contra Purgatoriului, a Imaculatei Conceptzii shi inpotriva caderii omului sub carmuirea satanica...
deci retractez ce am zis fara sa fi studiat ceva mai clar, deci aparitziile acelea au fost reale shi sunt sa demonstreze shi sa cheme tocmai spre Adevar, adevar ce se opune shi contravine doctrinelor catolice care nu numai ca nu i-a sprijinit pe respectivii sfintzi ci i-a dus spre pieire, spre distrugere... dar ce s-a intamplat in grotele de la Fatima shi de la Lourdes tind sa cred ca sunt minuni Dumnezeieshti dar care contrazic minciunile shi bulele date de catre catolici, caci iata:
Imaculata Conceptzie este insashi Nascatoarea de Dumnezeu deci nu este cu putintza ca ea sa se nasca pe ea insashi...
era imbracata in veshmant alb, avand trandafiri galbeni la picioare, un acoperamant albastru shi in mana un shirag de metanii, la catolici numit rozariu, deci iata Imaculata Conceptzie... data prin sf. Bernadette, care ascultatn de sf Maria, fecioara muntelui Carmel, a dat apa sfanta shi mantuitoare in grota din Lourdes unde fusese o grota pentru adapostirea porcilor...
deci am impresia ca toate aceste aratari care s-au dat sunt spre indreptare shi mustrare iar catolicii le citesc exact pe dos, sprijinindu-se prin ele ca sa-shi intareasca propriile false dogme shi rastalmaciri shi inventzii....
deci nu le contest caracterul de teofanii divine, chiar daca multzi ar spune ca sunt eresuri shi ca acolo se arata dracul, asha o fii in prezent, dar atunci cand au fost ele date au fost am impresia ca de la Dumnezeu.
|