Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.07.2009, 02:25:31
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
, insa tu in mindria ta ca MERITI sa fi vindecat MIRACULOS i-ai refuzat fortindu-i Lui mina?

..stii doar ce a replicat Hristos cind i s-a propus sa se arunce in prapastie!
Asta nu se cheama mandrie, ci credinta. Putem, daca avem credinta multa sa suportam fara cracnire suferinta. Totul e s-o acceptam si sa nu ne plangem. Totusi nu stim cat de tari suntem si daca rezistam la dureri mari.

Referitor la medicamenter as vrea sa-mi spun si eu parerea: este pacat ca medicamentele care ni se ofera la farmacie au toate, aproape fara exceptie, si efecte secundare, care cer alte medicamente. Si uite asa luand un medicament, te trezesti in final, ca mai trebuie sa iei cateva pentru anularea efectelor secundare. Oamenii nu mai apeleaza la remedii simple; se duc direct la farmacie si cumpara aceste medicamente, care nu se stie ce alte efecte pot avea. Cred ca la boli usoare e mai bine sa apelam la medicina naturista, la farmacia Domnului, plantele medicinale mai intai, nu la antibiotice.
Reply With Quote
Vechi 26.07.2009, 02:53:46
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Totul e s-o acceptam si sa nu ne plangem. Totusi nu stim cat de tari suntem si daca rezistam la dureri mari.
Atata timp cat omului ii este frica de moarte nu va putea accepta suferinta si nu va putea fi liber pe deplin. Si cum acesti oameni sunt f putini, medicamentele si medicina vor ramane o necesitate. Imi pare rau, insa acesta e adevarul.
Reply With Quote
Vechi 26.07.2009, 23:31:21
daniel_009 daniel_009 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.07.2009
Implicit E buna si medicamentatia naturista dar ..cu mici restrictii

Durerea! .. Asta e problema! .. Multi nu iubesc nici macar injectiile hipodermice.. "Ne DOARE"

Mai bine suporti o infectie .. fatala decat sa-ti faca astia cateva zeci de injectii cu penicilina.

Am trecut si eu prin faza asta.

In anul 4 ..am prins o raceala de zile mari.. bacteriana..evident.. in gat!

Si .. eu fiind student si sportiv.. "la-s ca trece!" ..N-a trecut! Am lasat-o o saptamana.. am ajuns intr-un iulie la 40 de grade temperatura.. si hai la spital. La urgentza m-au internat imediat. o saptamana am primit cu un deosebit respect injenctii de nu stiu cate milioane, miliarde de unitati penicilina in toti muschii corpului.. cu mici exceptii. Si in sfarsit, mi-am revenit. MA gandeam, dupa ce am iesit din spital ca am fost pe Everest ..

Am aflat eu apoi ca sunt dureri si mai mari.
Nu neaparat fizice. Am avut nesansa de cateva ori sa anuntz moartea unor baieti de-ai mei de pe interventie.. familiilor. Oameni din echipa mea, oameni cu care glumeam, oameni pe care puneam baza. Morti.. pe interventie.. de la cutit, de la sabii de tigani, de la arme de foc. Morti.

Si ..te duci in casa unde ai sarbatorit cu ei.. si le spui sotiilor : "Imi pare rau!"..
Dupa ce cobori scara blocului urli in pumni! .. sa nu te auda nimeni.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O sectiune de medicina naturista bmd Generalitati 27 08.08.2012 14:10:56
Medicina si Religie alexioana92 Morala Crestina 44 23.05.2012 00:04:11
Medicina naturista silverstar Generalitati 331 29.10.2010 23:19:54
Medicina holistica - interesant Fetita cu Codite Generalitati 19 05.02.2010 15:48:02
Medicina Perplexa Laurentiu Generalitati 0 04.04.2007 12:14:29