![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
:) sa nu uitam ca Romania nu este buricul Pamantului... care are peste 6 miliarde de locuitori.
|
|
|||
|
|||
![]()
lasa ca fac romii copii....o sa ne domine....nu vreau sa sufere un eventual prunc....important e sa fim milostivi.....bine si sa avem copii...sa faca cine doreste....daca nu avem copii...avem nepoti si tot e bine....:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
Atunci cand avem tot ce ne este necesar sigur ca nu il intelegem pe cel care nu are. Lucrurile care pentru noi par firesti pentru alti par nemaipomenite asa ca........... sa faci cati copii poti nu mi se pare cea mai buna alegere in conditiile in care abia te descurci........ Si la ce folos sa faci 8 sau 10 daca nu poti sa ii ajuti sa devina oameni de bine, daca societatea nu o sa se poata folosi de ei. Ce rost are sa faci 10 copii care din cauza lipsurilor sa inceapa sa fure, sa faca trafic de droguri, sa ucida, atunci nu te doare sufletul ca ai dat soietati o scursura............ Vremurile in care traim sunt din ce in ce mai grele, iar lupta pentru existenta a devenit din ce in ce mai acerba...... Dumnezeu te ajuta dar aceasta nu insemna ca trebuie sa te culci pe o ureche si sa faci cati copii poti..... plecand de la ideea ca "Dumnezeu e mare si o sa ne descurcam noi" Multa pace si lumina sufleteasca! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu stiu ce sunt, dar daca citesti comentariile pe marginea stirii din Adevarul (16/5/08)... te crucesti.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cand nu avem copii vorbim de neputinta, cand avem prea multi, de alta neputinta. Cred ca sunt relevante cuvintele parintelui Arsenie Papacioc:
"Doi insi s-au dus la un parinte sa-i ceara sfat mantuitor, fiindca avea fiecare cate o neputinta. Dupa ce au vorbit cu parintele, unul a zis: I-am spus si m-am eliberat de acea neputinta. Celalalt a zis: Eu i-am spus, mi-a spus ce sa fac, si nu m-am eliberat. Dar cum i-ai spus? Parinte, am nevoie de lucru cutare. Mai, uite cum am facut eu: am cazut la picioarele lui, cu fata la pamant, si l-am rugat: Parinte, fa rugaciuni ca sa ma izbaveasca Dumnezeu de neputinta mea. |
|
|||
|
|||
![]()
Rugaciunile adresate Maicii Domnului ajuta "neputintei" de a avea copii.
|
|
|||
|
|||
![]()
discutia e off-topic, oricum.
aici problema se punea cum sa NU faci prea multi copii :D |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credeti ca... | kreed123 | Generalitati | 27 | 14.05.2011 17:50:21 |
Voi ce credeti????? | Templier Knight | Generalitati | 30 | 29.12.2010 17:31:52 |
voi ce credeti? | alexa.oni | Generalitati | 40 | 18.07.2008 15:51:05 |
Credeti in destin? | tigerAvalo9 | Generalitati | 39 | 25.05.2008 22:42:57 |
voi ce credeti? | alexa.oni | Generalitati | 35 | 16.01.2008 22:53:38 |
|