![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
vad ca linkurile nu se deschid...
Atunci personal pe acest PORTAL via: MENU -EDITORIALE- VISELE - FELURILE VISELOR |
|
|||
|
|||
![]()
Nu credeam...si inca spun ca NU CRED in vise...dar apropos de vise...o cunostinta de-a mea visa de un an in coace ca vine spre ea un cal..se repeta mereu...acum o saptamana si ceva a murit intr-un accident de masina..cum credeti?..dand PESTE UN CAL?!?!..acu ce sa mai spun..:(
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa o odihneasca!
Acum se pune intrebarea, daca ea visa ca tot vin cai sau cai-putere peste ea, si intelegind acest vis, oare ar fi putut evita accidentul stind in casa sau departindu-se de rutinele si mecanicitatea zilnica?...asa cum a facut-o faraon, crezindu-l pe Iosif si realizind gravitatea evenimentelor care se apropiau? Oricum in trecut oamenii erau mult mai curati cu inima si cu trupul, toti, inclusiv Faraonii, altfel intinaciunea, care s-a acumulat in inimile oamenilor mai tirziu nu le-ar fi permis sa inteleaga Cuvintul si Rastalmacirea data de Duhul Sfint prin Iosif |
|
|||
|
|||
![]()
Suntem toti sub imperiul viselor, noapte de noapte...si uneori par a fi punti intre doua lumi,indiferent care sunt cele doua lumi.Eu imi visez frecvent mama, care nu mai este de doi ani...O visez asa cum as vrea sa fie , adica langa mine, mangaindu-ma si sfatuindu-ma si mai ales, ii visez ochii plini de dragoste....Si sigur asta nu e rau, Visul e o descarcare,o supapa prin care expie un gand, o traire sau poate un alt vis...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincere condoleante familiei si Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
|
|
||||
|
||||
![]()
M-as fi bucurat sa-mi visez si eu tatal pe care l-am pierdut atunci cand aveam cel mai mult nevoie de el. Aveam numai 14 ani si de atunci viata a luat o alta intorsatura. Dumnezeu mi-a ramas cel mai bun prieten in asta lume. Durerea este in incertitudinea de a fi vrednic, de a-L avea alaturi si-n cealalta lume. Doamne iarta-ma !
|
|
|||
|
|||
![]()
:( acest subiect mi-a creat o stare foarte ciudata, cand am citit ce a scris quasat mi s-a ridicat parul pe mine...nu de alta dar si eu am visat ca am murit decapitata intr-un accident de masina...cred ca cel mai bine este sa nu sti ce ti se va intampla, nu pot sa-i inteleg pe cei care isi doresc sa-si afle viitorul
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu in general nu ma iau dupa vise,dar sunt vise ce se adeveresc. Prima data am visat acum cativa ani ca se va casatori o prietena ce era depasita de 34 de ani si toti spuneau ca daca ai depasit o anumita varsta nu te mai casatoresti. Iar eu intro noapte am visat-o pe aceasta prietena ca se va casatori si i-am marturisit unei prietene comune ce am visat. Nu m-am mai gandit la asta. Dar in duminica respectiva sa aflu ca ea tipa de 34 de ani s-a logodit. Nu-mi venea sa cred ce aud. A fost foarte placut sa vad vise ce se adeveresc. Iar aseara am visat ca se va casatori un bun prieten si cand l-am sunat de dim sa-i spun ce am visat mi-a marturisit ca se va casatori chiar cu pers pe care am visat-o. Dar asta nu inseaman ca trebe sa mergem dupa vise.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oare? | iRoDiOn | Generalitati | 7 | 30.03.2012 12:01:43 |
Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 14:00:43 |
oare.. | ioanhodean | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 22.07.2008 11:32:27 |
De ce oare:) | BogdanBogdan | Generalitati | 4 | 06.03.2008 18:25:42 |
|