Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.07.2008, 04:54:06
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford
Oricit ai avea nevoie de bani cauta un job unde sa nu lucrezi Duminica.
Parerea mea.
subscriu.
Reply With Quote
Vechi 23.07.2008, 04:56:27
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
am citit mai demult ca atunci cand e musai sa lucrezi duminica poti sa o faci dar ca sa nu mai fie considerat pacat, banii ce ii vei primi pe ziua respectiva sa ii imparti in scopuri umanitare...
gresit, nu e pacatul tau, ci al celui care te cheama la munca. tu doar faci ascultare de patron. iar cu banii poti sa faci ce vrei, oricum.
Reply With Quote
Vechi 23.07.2008, 07:15:54
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
am citit mai demult ca atunci cand e musai sa lucrezi duminica poti sa o faci dar ca sa nu mai fie considerat pacat, banii ce ii vei primi pe ziua respectiva sa ii imparti in scopuri umanitare...
gresit, nu e pacatul tau, ci al celui care te cheama la munca. tu doar faci ascultare de patron. iar cu banii poti sa faci ce vrei, oricum.
Pai medicii,asistentele,CFR-istii,si inaca 1mil de categorii profesionale lucreaza si duminica.N-ai ce-i face.Daca insa poti sa gasesti alt servici,este ok.Apoi,Liturghia se poate face in oricare zi din saptamana,deci poti gasi o zii,in care sa mergi sa te impartasesti.ca apoi facem si noi ca evreii cu sambata,care numarau pasii sambetei:D
Reply With Quote
Răspunde