![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
DUMNEZEU SA VA AJUTE LA TOTI.POVESTITI MAI MULTE,NU EZITATI.NOI,BOBOCII,ASTEPTAM CU INTERES
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte frumos preda Parintele Constantin Coman la cursul de Noul Testament. Se inspira din omiliile Sfantului Ioan Gura de Aur (cartea aceea groasa "Omilii la Ev. dupa Matei trebuie citita partial si pentru examene). La fel, la seminarul de noul Testament, dl asistent Sabin Preda isca adevarate dezbateri despre diferite teme din Noul Testament, si cand toti eram cu sufletul la gura, ne ajuta sa pricepem corect. Asta e partea frumoasa din anii 1-2. Foarte frumos e si la Morala, in anul 3 cu Pr. Gheorghe Holbea. Nu cred ca mai preda, eu l-am avut ca prof de seminat de Dogmatica si pe dl Adrian Lemeni, fost secretar de stat la ministerul cultelor.
PS: La preselectia pt corul facultatii, dati-va toata silinta sa cantati bine, la muzica au note peste 8 doar cei din cor!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
MDA AM AUZIT FAZA CU CORUL.PROBLEMA ESTE CA MULTI DINTRE STUDENTI LUCREAZA SI TIMPUL ESTE LIMITAT.DAR,DUMNEZEU ESTE BUN SI AJUTA
|
|
|||
|
|||
![]()
faza cu corul e injusta...nu este corect...ca multi din cor sunt ffff slabi.
|
|
||||
|
||||
![]()
ASA E.AM AUZIT CA SE MERGE SI PE PILE.F GRAV.NU AR TREBUI
|
|
|||
|
|||
![]()
bre parca topicu era sa ne cunoastem nu sa incepem sa barfim:d
|
|
||||
|
||||
![]()
asa este,bre.slava Domnului
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ah, am uitat sa spun ca la licenta, batalia cea mai mare e pe Parintele Holbea! Alti profi indruma 10-15 studenti, iar la Parintele Holbea vin sute, si nu-i poate primi decat pe primii 60! Strasnic prof si preot!!!! Nota 20!
Si alt prof bun pe care l-am avut, dar nu mai preda, a fost Parintele Dan Badulescu, fost chitarist in formatia "Rosu si negru", acum un adevarat model si un preot antiecumnist! Aici gasiti cartile, conferintele si emisiunile sale http://www.ortodoxmedia.com/autor/106/Pr-Dan-Badulescu |
|
||||
|
||||
![]()
de timisoara stie cineva?vreo informatie?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tabara de studenti de la SF.Man.Oasa | andruca | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 31.07.2011 21:48:51 |
Masterat in teologie | Silencer | Generalitati | 20 | 18.04.2011 20:52:21 |
Facultatea de Teologie | nimicbun | Generalitati | 6 | 16.12.2010 17:36:13 |
Teologie la ID | Pelerinul | Generalitati | 9 | 25.06.2010 09:54:22 |
Studentii la teologie-exemple negative printre studenti | E_my | Preotia (Hirotonia) | 32 | 25.05.2010 13:38:30 |
|