![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ca a fost inselat este o realitate.
Nu stim cu adevarat care au fost relatiile lui cu sotia inainte ,dar pe noi nu ne intereseaza. El a actionat sub impulsul furiei ,asta e adevarat. Daca va citi totul dupa oarece timp va vedea cu alti ochi ceea ce a scris si este posibil sa regrete ca a scris. Unele femei manifesta sindromul 'madame Bovary' , li se pare ca sotul lor nu corespunde sub diferite aspecte.Acestea se gandesc numai la ele ,la placerea lor.Atata timp cat ai facut acest pas ,ca e sau nu dragoste trebuie sa mergi mai departe ,mai ales ca sunt si copiii. Sa ne gandim ca multe femei sunt maltratate ,chinuite de barbat si de dragul copiilor suporta. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Draga Marina, nu demult te-am compatimit si pe tine si ne-am rugat pentru tine. Oare nu asa trebuie sa raspundem la apelul oricarui om aflat la ananghie? Daca cineva minte, il va vedea Dumnezeu; la fel si pe noi daca il credem si ne rugam pentru binele lui. Dar a trece nepasator pe langa un om care are nevoie de un cuvant de imbarbatare, e pacat. Sa nu uitam ca suntem oameni. Tu nu ai inima impietrita, ca sa nu stii ce este durerea. Doamne ajuta. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cat despre necazul meu, cred ca nu e potrivita comparatia ta! Eu vorbeam despre boala cuiva nu am creat topic special ca sa ma apuc sa arunc cu noroi in unul din membrii forumului.. Atat!!! Sa stii ca acel apel nu il facusem ca sa starnesc mila ci doar ptr ca am simtit ca rugaciunea colectiva este mai bine auzita si ca nu ma simteam singura. Acum dupa cele ce mi le-ai comentat ma faci sa regret ca am deschis topicul respectiv...asta e!!!! Surprize, surprize!!!!!merci mult! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Draga Marina, nu intelege gresit ce am scris. Suntem ortodocsi si avem datoria de a ne ruga unul pentru celalalt.
Daca dubiul tau se bazeaza doar pe o parere si nu stii cu siguranta ca Tudor minte, atunci sa lasam timpul sa rezolve problema. Am auzit intr-o predica, ca cel care e indurerat are dreptate. In acest moment nu trebuie sa ne preocupe vina cuiva, ci doar sa ne rugam pentru ei. Sa nu influetam in rau pe unii, care si ei ar vrea sa se roage pentru aceasta familie. Dumnezeu e mare si le vede pe toate, asa cum sunt. Iar fara de pacat nu e nici unul dintre noi. Doamne ajuta. |
|
|
|||
|
|||
|
"Paratul" nu a infirmat. Ia, gandeste-te!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| deznadejde si disperare | ilinca20 | Intamplari adevarate | 108 | 23.08.2012 20:30:16 |
|
|