![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Iertare, dar cred ca multi dintre noi habar n-avem sa cautam dupa datele aniversare.
Si nu fi bosumflici, ca daca nu iti trece, atatea felicitari iti trimit pana ma baneaza careva de pe aici ca nu mai rezista ;-) Si rog pe oricine sa imi explice cum sa pun iconite in text. Miruna mi-a explicat dar eu nu vad lateral nici o iconita, le vad doar pe cele de inceput de text (cred ca urmez eu sa ma bosumflez ca nu-s in stare de nimic cate odata...) Last edited by Crestin_Simona; 27.05.2013 at 18:40:45. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La Multi Ani, draga Ory, sa fii iubita si fericita! ![]() ![]() si mereu vesela si harnicuta precum aceasta albinuta :)) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Sa nu uitam zicala " mai bine mai tarziu decat niciodata"... deci ma alatur si eu cu urarea de La multi si buni ani!! alaturi de familie, de ingerasul tau cel drag, de sot si de toti cei care ocupa un loc in inima ta Iata si darul meu virtual... un tortulet cu 3 etaje... (un etaj ptr fiecare zi de intarziere ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani cu multe bucurii, Fallen!
|
|||
|
|||
![]()
Mi-am amintit abia acum pe seară, când am deschis calculatorul că este ziua de nastere a părintelui Adrian (Negroponte) care la orice faptă bună sau apel la rugăciune a răspuns cu bucurie și care știut sau neștiut se roagă pentru noi.
Să fii sănătos părinte, să te bucuri de familia minunată pe care o ai. Cu multă prețuire Dorina Last edited by dorinastoica14; 01.08.2012 at 20:39:21. |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc Dorina!Dumnezeu sa-ti rasplateasca bunatatea!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
La mulți ani Părinte!
P.S. Oameni buni, unde vedeți voi zilele de naștere ale coforumiștilor? ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|