Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.07.2006, 14:56:18
theodor theodor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daliapantelimon
MULTUMESC MULT PENTRU URARI, DAR PENTRU MOMENT, PREFER SA MA LIPSESC DE CASA UNUI BARBAT, ADICA DE CASATORIE!:)

Pentru moment.... Ai grija ce iti doresti, pentru ca altii se roaga in fiecare zi pentru ca Dumnezeu sa-i lumineze si sa le descopere "jumatatea". Sper ca atunci cand iti vei dori "casa unui barbat" sa nu ti se intoarca cuvintele.
Reply With Quote
Vechi 16.07.2006, 22:53:48
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de theodor
Citat:
MULTUMESC MULT PENTRU URARI, DAR PENTRU MOMENT, PREFER SA MA LIPSESC DE CASA UNUI BARBAT, ADICA DE CASATORIE!:)

Pentru moment.... Ai grija ce iti doresti, pentru ca altii se roaga in fiecare zi pentru ca Dumnezeu sa-i lumineze si sa le descopere "jumatatea". Sper ca atunci cand iti vei dori "casa unui barbat" sa nu ti se intoarca cuvintele.
Ai perfecta dreptate in textul anterior
Reply With Quote
Vechi 16.07.2006, 22:56:06
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Citat:
În prealabil postat de MMihail
Ai dreptate - este nevoie de discernamant in orice. Insa am vrut sa subliniez ca nu este o perspectiva mai morala sau mai ortodoxa sau mai spirituala sa consideri ca nu este important aspectul fizic. Am intalnit deseori aceasta conceptie ca doar cei materiali, profani vad aspectul fizic la persoana iubita. Oricum nu trebuie exagerat in nici o directie. Nu trebuie sa exagerezi deci nici in directia asta - sa cauti cea mai frumoasa fata, ci una a carei frumusete si carcter te odihneste (cum spunea Parintele Paisie).
ok SA IMPLETEASCA FRUMUSETEA SUFLETEASCA CU FRUMUSETEA TRUPEASCA... SUNT DE ACORD CU TINE
Dar prima shi prima trebuie sa existe crestinatatea
Reply With Quote
Vechi 16.07.2006, 22:56:59
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Citat:
În prealabil postat de MMihail
Ai dreptate - este nevoie de discernamant in orice. Insa am vrut sa subliniez ca nu este o perspectiva mai morala sau mai ortodoxa sau mai spirituala sa consideri ca nu este important aspectul fizic. Am intalnit deseori aceasta conceptie ca doar cei materiali, profani vad aspectul fizic la persoana iubita. Oricum nu trebuie exagerat in nici o directie. Nu trebuie sa exagerezi deci nici in directia asta - sa cauti cea mai frumoasa fata, ci una a carei frumusete si carcter te odihneste (cum spunea Parintele Paisie).
ok SA IMPLETEASCA FRUMUSETEA SUFLETEASCA CU FRUMUSETEA TRUPEASCA... SUNT DE ACORD CU TINE
sa aiba suflet de crestin adevarat
Reply With Quote
Vechi 17.07.2006, 17:31:35
daliapantelimon daliapantelimon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.10.2005
Implicit

Citat:
Citat:

IARTA-MA, THEODOR, DAR CU TEMEI CER "PAUZA" ASTA. NU STII NIMIC DESPRE MINE...ASA CA NU ARE NICI UN SENS SA DEDUCI CEEA CE AI DEDUS IN NECUNOSTINTA DE CAUZA.EU NU CER "PERECHEA", CACI AM VAZUT CE IESE, CER DOAR CAPACITATEA DE A FI LINISTITA, LUCIDA, SA INTELEG CAND IL VOI INTALNI PE ACELA, DACA IMI E DAT VREUN "ACELA". NU-L POT CERE! L-AM CERUT O DATA SI CAND AM VAZUT CE AM CERUT, M-AM SMERIT SI NU MAI CER. STIE EL, DUMNEZEU, CE IMI E DE FOLOS.IARTA-MA!???:satisfied:
Reply With Quote
Vechi 17.07.2006, 23:06:43
theodor theodor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.06.2006
Implicit

Citat:
IARTA-MA, THEODOR, DAR CU TEMEI CER "PAUZA" ASTA. NU STII NIMIC DESPRE MINE...ASA CA NU ARE NICI UN SENS SA DEDUCI CEEA CE AI DEDUS IN NECUNOSTINTA DE CAUZA.EU NU CER "PERECHEA", CACI AM VAZUT CE IESE, CER DOAR CAPACITATEA DE A FI LINISTITA, LUCIDA, SA INTELEG CAND IL VOI INTALNI PE ACELA, DACA IMI E DAT VREUN "ACELA". NU-L POT CERE! L-AM CERUT O DATA SI CAND AM VAZUT CE AM CERUT, M-AM SMERIT SI NU MAI CER. STIE EL, DUMNEZEU, CE IMI E DE FOLOS.IARTA-MA!???:satisfied:
Dar chiar nu este nevoie sa-ti ceri iertare. Ai dreptate, nu stiu nimic despre tine, nici experienta prin care ai trecut. Dar nu vorbeam despre a cere pur si simplu "perechea" pentru ca nu iti cade din cer in calea ta, ci vorbeam despre acea judecata care trebuie sa o facem, despre ajutorul cerut Lui Dumnezeu in acea judecata. Acuma te cred totusi ca pe moment "te lipsesti", dar n-ar trebui sa dureze prea mult acel moment. Trebuie sa stii ce vrei, sa fii hotarata, sa ai incredere in tine, sa te cunosti tu insati pentru a stii ce e mai bine pentru tine. Important e sa nu refuzi calea pe care Ti-a ales-o Domnul. Iti doresc sa capeti acea capacitate de care ai nevoie, asa Sa-ti ajute Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2006, 08:35:50
Mircea
Guest

Implicit

Citat:
Citat:
Citat:

Parerea mea este ca fiecare stie ce-si doreste. Ma rog ca Domnul sa ne lumineze pe fiecare si sa ne daruiasca tot ceea ce ne este de folos:)
Reply With Quote
Vechi 19.07.2006, 10:40:28
daliapantelimon daliapantelimon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.10.2005
Implicit

Citat:
Citat:
Dar chiar nu este nevoie sa-ti ceri iertare. Ai dreptate, nu stiu nimic despre tine, nici experienta prin care ai trecut. Dar nu vorbeam despre a cere pur si simplu "perechea" pentru ca nu iti cade din cer in calea ta, ci vorbeam despre acea judecata care trebuie sa o facem, despre ajutorul cerut Lui Dumnezeu in acea judecata. Acuma te cred totusi ca pe moment "te lipsesti", dar n-ar trebui sa dureze prea mult acel moment. Trebuie sa stii ce vrei, sa fii hotarata, sa ai incredere in tine, sa te cunosti tu insati pentru a stii ce e mai bine pentru tine. Important e sa nu refuzi calea pe care Ti-a ales-o Domnul. Iti doresc sa capeti acea capacitate de care ai nevoie, asa Sa-ti ajute Dumnezeu.
BINE DRAGA,CUM ZICI TU...:), VOM TRAI SI VOM VEDEA!;)ALTCEVA?:sleep:MAI AI VREO NELAMURURE?NU E VORBA DE NICI O EXPERIENTA RECENTA NICI DE CEEA CE CREZI TU CA AR PUTEA FI.:hmmm:
Reply With Quote
Vechi 19.07.2006, 13:08:11
Abell's Avatar
Abell Abell is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.09.2005
Locație: Suceava
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Abell
Implicit

Citat:
EU NU CER "PERECHEA", CACI AM VAZUT CE IESE, CER DOAR CAPACITATEA DE A FI LINISTITA, LUCIDA, SA INTELEG CAND IL VOI INTALNI PE ACELA, DACA IMI E DAT VREUN "ACELA". NU-L POT CERE! L-AM CERUT O DATA SI CAND AM VAZUT CE AM CERUT, M-AM SMERIT SI NU MAI CER.
STIE EL, DUMNEZEU, CE IMI E DE FOLOS.IARTA-MA!???
Mi-a placut remarca ta [color=red]"CER DOAR CAPACITATEA DE A FI LINISTITA, LUCIDA, SA INTELEG CAND IL VOI INTALNI PE ACELA[/color] si ma aliniez ei sunt lucruri pe care numai Dumnezeu le poate vedea si poate sa ni le arate cu privire la partenerul sau partenera de viata (daca va fi vreuna ...). Personal cred ca Iisus stie mai bine de ce am nevoie pentru ca cerintele mele sar putea sa nu fie cea mai buna alegere (tot experienta vorbeste)
Sa fii binecuvantata cu un sot minunat ales de Domnul pentru tine.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2006, 17:59:51
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mircea
Citat:
Citat:
Citat:

Parerea mea este ca fiecare stie ce-si doreste. Ma rog ca Domnul sa ne lumineze pe fiecare si sa ne daruiasca tot ceea ce ne este de folos:)
"NU CER PERECHEA CA AM VAZUT CE IESE"
? OARE TE-AI INTREBAT DE CE A IESIT ASA POATE PENTRU CA NU A FOST PERECHE TA
sTIU UN CAZ O FATA S-A INDRAGOSTIT DE UN BAIAT SI S-A RUGAT 3 ANI DE ZILE CA DUMNEZEU S-O AJUTE CA SA FIE IMPPREUNA CU BAIATUL DE CARE EA SE INDRAGOSTISE
CAND A AJUNS SA FIE IMPREUNA CU ACEL BAIAT SI-A DAT SEAMA CA NU ARE NIMIC IN COMUN CU EL
DAR SA STII CA MAI EXISTA SI INCERCARI NU INTODEAUNA PUTEM REUSI DIN PRIMA
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
Cum sa aduci un om la biserica care nici nu vrea sa auda de ea? cornel cornel Intrebari utilizatori 3 18.01.2011 14:29:02
Fetita de a 10 ani care nu vrea sa se spele andreicozia Tinuta in Biserica 12 22.10.2010 20:14:45
Rugaciunea tinerilor care vor sa se casatoreasca Popescu Tamara Intrebari utilizatori 0 23.03.2010 03:03:09