Citat:
În prealabil postat de daliapantelimon
IARTA-MA, THEODOR, DAR CU TEMEI CER "PAUZA" ASTA. NU STII NIMIC DESPRE MINE...ASA CA NU ARE NICI UN SENS SA DEDUCI CEEA CE AI DEDUS IN NECUNOSTINTA DE CAUZA.EU NU CER "PERECHEA", CACI AM VAZUT CE IESE, CER DOAR CAPACITATEA DE A FI LINISTITA, LUCIDA, SA INTELEG CAND IL VOI INTALNI PE ACELA, DACA IMI E DAT VREUN "ACELA". NU-L POT CERE! L-AM CERUT O DATA SI CAND AM VAZUT CE AM CERUT, M-AM SMERIT SI NU MAI CER. STIE EL, DUMNEZEU, CE IMI E DE FOLOS.IARTA-MA!???:satisfied:
|
Dar chiar nu este nevoie sa-ti ceri iertare. Ai dreptate, nu stiu nimic despre tine, nici experienta prin care ai trecut. Dar nu vorbeam despre
a cere pur si simplu "perechea" pentru ca nu iti cade din cer in calea ta, ci vorbeam despre acea judecata care trebuie sa o facem, despre ajutorul cerut Lui Dumnezeu in acea judecata. Acuma te cred totusi ca pe moment "te lipsesti", dar n-ar trebui sa dureze prea mult acel moment. Trebuie sa stii ce vrei, sa fii hotarata, sa ai incredere in tine, sa te cunosti tu insati pentru a stii ce e mai bine pentru tine. Important e sa nu refuzi calea pe care Ti-a ales-o Domnul. Iti doresc sa capeti acea capacitate de care ai nevoie, asa Sa-ti ajute Dumnezeu.