![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt ateu, sunt agnostic, scrie chiar si in semnatura mea :)
Diferentele dintre ateism si agnosticism le-am explicat si in alta discutie si le-am mai explicat pe privat si unei alte persoane de aici de pe forum interesata sa afle. Iti stau la dispozitie pe PM daca ai intrebari. Traducerea te asigur ca nu este tendentioasa, am tradus cat am putut de corect textul de pe Wikipedia si n-am bagat nimic de la mine. Poti sa pui pe altcineva care cunoaste limba engleza sa verifice. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma refeream la faptul ca am ai incercat sa demonstrezi printr-o sursa faptul ca nu exista nici o stea a lui Iisus sau un lucru divin.Am o intrebare ,crezi in Dumnezeu?Recunosc nu stiu nimic despre agnosticism si de aceea te rog sa imi explici pe privat.Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Acum sa revenim la subiect,ce parere aveti despre articolul de mai sus?Vreau si altii.Pe cum v-ar influenta faptul ca ati sti acum ca adevarata data a nasterii este in iunie.Ce ati face? Am dat cu presupusul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am incercat a fost sa demonstrez ca stirea respectiva nu are nici un fel de valoare jurnalistica. Atat. Poti sa modifici chiar tu articolul de pe Wikipedia daca il consideri incorect. Ai primit sau o sa primesti curand si lamuriri pe privat despre agnosticism.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
iar in legatura cu data nasterii Domnului, nu este decat o alta ispita lansata de terte persoane cu scopul de a ataca crestinismul, daca ati observat astfel de chestii apar tot timpul in preajma marilor sarbatori, la fel ca celelalte subiecte codu' lu' davinci, mormantu', evanghelia lu' iuda, etc, dar toate cum vin asa se duc, vorba aia: apa trece, pietrele raman
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Epistolia Domnului Nostru Iisus Hristos | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 3 | 29.06.2012 21:51:20 |
Pastorale la Nastere Domnului nostru Iisus Hristos | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 22.12.2010 20:26:34 |
Despre fratii Domnului nostru Iisus Hristos | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 12 | 30.05.2009 14:53:11 |
|