Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2009, 23:13:29
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Cat despre cele scrise de parintele Paisie Aghioritul eu nu mai stiu ce sa cred.
Pentru ca am vazut pe razbointrucuvant o istorisire conform careia a venit nu stiu ce sfanta la Cuviosul Paisie Aghioritul si cuviosul a sarutat-o in semn de cinstire pe varful nasului....
Eu asemenea chestii nu am mai auzit pana acum.
Mai inainte de asta i-a sarutat picioarele, citeste tot. De ciobanul care vroia sa il curete pe Dumnezeu de paduchi ai auzit? Asa credea el, ca Dumnezeu este un om cu paduchi, ca si el. Asa credea din simplitatea lui, nu din rautate. Dumnezeu primeste simplitatea oamenilor, chiar si pe a celora care noua ni se par "ciudati".
Reply With Quote
Vechi 17.01.2009, 23:32:42
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

problema este de ceea ce vor sa introduca acuma,benzile electromagnetice cu datele noastre in scop de identificre si cu posibilitate de urmarire prin unde radio.Scopul de SECURITATE de fapt ascunde o minciuna ,cind de fapt este vb de IDENTIFICARE.Cine oare vrea sa-i fie lezata INTIMITATEA ,cine vrea BIG-BRODER??Eu una NU ,in nici un caz ,caci DUMNEZEU M-A LASAT PE MINE SI PE TORI OAMENII liberi ,Nu sa fie urmariri si in intimitatealor.
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 04:52:57
mihairapcea mihairapcea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.01.2009
Implicit Coalitia “Refuz Implantul !!!”

Lupta impotriva cipurilor poate si trebuie sa fie castigata de noi. Singura conditie pentru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic. Am dovedit ca putem invinge. Sa nu disperam. Amintiti-va de hotararea CNCD privind scoaterea icoanelor din scoli. Ne-am mobilizat si am reusit sa trimitem bestia inapoi in intunericul din care iesise. Curtea suprema a anulat decizia CNCD iar icoanele au ramas pe peretii claselor copiilor nostri. Amintiti-va de campania impotriva vaccinului ucigas Gardasil. Am invins si atunci. Putem face acest lucru si cu legea privind cipurile din acte. Propun sa infiintam Coalitia “Refuz Implantul !!!”, in care sa aducem cat mai multe organizatii, cat mai multi oameni. Sa atacam la Curtea Constitutionala legea. Cand exista vointa, exista si mijloace. Sub presiunea strazii, nu vor indrazni sa ne infurnte. Sunt mai slabi si mai tematori, pe fondul crizei, acum este momentul sa spunem NU cipurilor !
Vom face ceea ce au facut si grecii. Proteste de strada. Cei care doresc sa facem ceva concret, sa ma contacteze pe adresa mea de mail: rapcea@gmail.com Suntem foarte multi cei care refuza cipurile. Trebuie sa fim si uniti. Inclusiv in actiuni. Cred ca impreuna putem invinge, ii putem forta sa dea inapoi, cel putin in chestiunea cipurilor. Hai sa facem sa iasa ceva bun din Romania. Sa facem ca zicala “Ti-e frica de sfarsitul lumii ?! Atunci vino in Romania, ca aici suntem cu 100 de ani in urma…. :)” sa fie adevarata in sensul bun al cuvantului…
Reply With Quote
Vechi 19.03.2009, 16:44:35
liviu-sergiu liviu-sergiu is offline
Member

Data înregistrării: 27.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihairapcea Vezi mesajul
Lupta impotriva cipurilor poate si trebuie sa fie castigata de noi. Propun sa infiintam Coalitia “Refuz Implantul !!!”, in care sa aducem cat mai multe organizatii, cat mai multi oameni. …
Problema ca acuma nu se introduc implanturi in Romania, de aceea ar fi bine ca pana atunci sa se numeasca altfel. Sunt multi care nu inteleg ce rau fac aceste cipuri si nu fac altceva decat sa rada. Mai sunt persoane care vin la demonstratiile pt eliminarea cipurilor si nu fac altceva decat sa dea interviuri penibile si distrug ceea ce altii cladesc. Cred ca este bine ca acestia care doresc eliminarea cipurilor, sa fie bine organizati, sa aiba un lider,sa se uneasca cu organizatiile pt respectarea drepturilor si libertatilor omului, sa se uneasca cu cei din strainatate care deja pun probleme mari acestor state care ingradesc cate un pic libertatea tuturora. Numai uniti putem reusi (stim ca pana la urma tot vor face ce si-au propus).
Reply With Quote
Vechi 19.03.2009, 20:34:14
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Smile Cipuit in Sodoma

Lot cu familia sa locuiau si vietuiau in SODOMA bine merci si "cipuiti" si cu actele "biometricizate" si nu si-au pierdut nici harul si mintuirea, a venit la ei Sf Treime si i-a luat de mina cu cipuri cu tot..... deci, in concluzie, care este problema?

Cine poate explica empiric, pragmatic, nu teologic cu citate..., de ce tehnologia biometrica este daunatoare credintei din tine?

Cu ce te va opri controlul absolut asupra ta de la a sta pe trotuar cu aproapele tau si sa-i stergi ranile capatate din cazaturi de betie sau sa stai de vorba cu prostituatele drogate si sa le ajuti cu o ciocolata

Dintr-o data, toti dupa 89 incoace am devenit importanti, brusc a inceput sa ne doara daca cumva a mai ramas vre-o ramasita de omenie si simt comunitar in noi, daca cumva ne mai pasa de vecini ....SA NU CUMVA SA SE STIE CEVA DE PERSOANA MEA ULTRA IMPORTANTA!

Cite cazuri nu apar in stiri unde lumea este gasita putrezita in apartamente de LUNI DE ZILE CHIAR SI ANI fara sa-i pese cuiva...

Eu cred ca pentru asta trebuie facute demonstratii si coalitii...nu de niste amarite de umbre tehnologice si sperietori care ne distrag atentia spre lucruri neesentiale pentru noi si ce ne-a invatat Hristos CA FIIND IMPORTANT PENTRU MINTUIRE!...El nici o clipa nu a vorbit de concepte numerologice si alte bazaconii trecatoare...

Oare nu el ne-a spus CLAR, ...important nu este ce bagi in gura(sau in piele, sau ce acte si blackberry-uri si I-phone-uri porti in buzunar) ci CE SCOTI PE GURA!!!!!!!!!
Reply With Quote
Vechi 19.03.2009, 20:45:50
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Lot cu familia sa locuiau si vietuiau in SODOMA bine merci si "cipuiti" si cu actele "biometricizate" si nu si-au pierdut nici harul si mintuirea, a venit la ei Sf Treime si i-a luat de mina cu cipuri cu tot..... deci, in concluzie, care este problema?

Cine poate explica empiric, pragmatic, nu teologic cu citate..., de ce tehnologia biometrica este daunatoare credintei din tine?

Cu ce te va opri controlul absolut asupra ta de la a sta pe trotuar cu aproapele tau si sa-i stergi ranile capatate din cazaturi de betie sau sa stai de vorba cu prostituatele drogate si sa le ajuti cu o ciocolata

Dintr-o data, toti dupa 89 incoace am devenit importanti, brusc a inceput sa ne doara daca cumva a mai ramas vre-o ramasita de omenie si simt comunitar in noi, daca cumva ne mai pasa de vecini ....SA NU CUMVA SA SE STIE CEVA DE PERSOANA MEA ULTRA IMPORTANTA!

Cite cazuri nu apar in stiri unde lumea este gasita putrezita in apartamente de LUNI DE ZILE CHIAR SI ANI fara sa-i pese cuiva...

Eu cred ca pentru asta trebuie facute demonstratii si coalitii...nu de niste amarite de umbre tehnologice si sperietori care ne distrag atentia spre lucruri neesentiale pentru noi si ce ne-a invatat Hristos CA FIIND IMPORTANT PENTRU MINTUIRE!...El nici o clipa nu a vorbit de concepte numerologice si alte bazaconii trecatoare...

Oare nu el ne-a spus CLAR, ...important nu este ce bagi in gura(sau in piele, sau ce acte si blackberry-uri si I-phone-uri porti in buzunar) ci CE SCOTI PE GURA!!!!!!!!!
Nu cipul in sine ar fi o problema, ca e doar o bucata de materie, ce ceea ce rfeprezinta el. Niste linii pe un act de identitate nu ar insemna nimic, dara daca acele linii cumva simbolizeaza cei 3 de 6, atunci e o problema.

Una e sa porti la gat o cruce, alta e sa porti un simbol pagan.

Bogdan.
Reply With Quote
Vechi 20.03.2009, 16:12:54
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit Alta confuzie majora

Crucea pe care o purtam nu este cea din exterior ci este materializata prin faptele si atitudinile noastre fata de noi si de semenii nostrii incepind cu familia.

Crucea in sine, metalul sau lemnul nu ne protejeaza de nimic, astea sunt superstitii si au origini obscure folosite de Holywood in exorcizari.

Oare cine crezi ca alunga duhurile rele, metalul sau Omul?...icoana sau cel care o tine?

Astfel nu are nici o importanta ce crucioaie purtam. ... Vezi cruciulitele care se vad intre sini amplu decoltati sau cruci gigantice cum am vazul la cineva care facea vraji.
Reply With Quote
Vechi 20.03.2009, 16:43:05
emanuel2007
Guest

Implicit

andreicozia , crucea si icoanele au si parte materiala sfintita ; o cruce de lemn nu o pot arunca pe jos sau calca in picioare a e pacat ...
apoi semnu fiarei te duce automat in iad : citeste apocalipsa si vei vedea unde se duc cei care au acceptat semnul fiarei ...

apoi , prin fapul ca prin cipuri te poate face sa pacatuiesti fortat , asta le intrece pe toate ...
Reply With Quote
Vechi 20.03.2009, 20:12:36
antoniap
Guest

Implicit

Chemare catre preotii din Romania

Preacuviosi si preacucernici preoti,

Dupa cum sigur ati aflat, cea mai grea ispita cu care este incercata Biserica noastra este un pacat mare, cel mai mare, cu care este ispitit tot crestinul ortodox roman - si nu va scapa nici un om de pe pamant - anume ispita pacatului impotriva Duhului Sfant din zilele noastre.
Mai explicit, Duhul Sfant ne-a dat un nume la botez, pe care trebuie sa-l pastram cu credinta si fapte bune, iar duhul satanic, acum, neaga aceasta lucrare, vrea sa se suprapuna peste ea si sa ne dea un numar, un numar inscris in calculatorul de la Bruxelles, denumit “FIARA”. Si acest lucru vrea sa-l faca, cu acordul nostru, cu semnatura omului.
Nu este nici cea mai mica urma de indoiala ca in spatele Uniunii Europene este diavolul, dovada sunt legile antihristice impinse pe gat tuturor guvernelor din UE.

Codul de bare si cipul de pe marfuri e ceva, il dai jos, faci cruce si consumi, te folosesti de acel produs, dar cand este pe identitatea omului, cu semnatura lui, se schimba lucrurile - reiese ca semneaza pentru “FIARA”.
NU mai poate avea numele de la botez ! Va avea un numar in Sistemul UE, premergator Guvernului Mondial, care va trebui sa aiba un conducator unic - visul de mii de ani al evreilor - antihristul.
Asadar, trebuie spus oamenilor despre marele pericol, marea ispita si sa dati exemplu ca sunteti pastori ai lor. Dar, constatam ca indemnati, din pacate, de episcopi si apoi de protopopi, preotii tac.
De ce ?
1. Frica de caterisire si de pierdere a parohiei.
Nu are cum sa fie valabila caterisirea pentru ca preotul lupta sa opreasca pe credinciosi de la un mare pacat, cel mai mare. Iar daca salveaza credinciosii, acestia ii vor sari in ajutor la nevoie.
2. Frica de foame, de lipsa celor trebuincioase vietii. De ce sa te temi, parinte, ca n-o sa mai ai paine ? Dar [COLOR=#FF0000]uiti ca ai putere sa aduci din Cer prin rugaciune chiar Painea Vietii[/COLOR], adica pe Iisus Hristos ? El iti va da si painea cea de toate zilele.

Dar acum suntem incercati : Credem cu adevarat in Mantuitorul Iisus Hristos, ca e Dumnezeu si ne poate purta de grija ? Sau vom semna actele electronice date de falsul dumnezeu care va avea painea in mana, “FIARA” ?
De aceea, la urma, cand antihrist se va da dumnezeu si va cere omului sa primeasca pecetea, vor veni Sfintii Ilie si Enoh si vor avea puterea sa pedepseasca cu foamete si seceta pe oameni.
Atunci abia, oamenii inselati de antihrist isi vor da seama ca acesta nu e Dumnezeu, ca nici ploaie nu va putea da.

In concluzie, suntem chemati, Biserica intreaga, cler si credinciosi sa marturisim ca Mantuitorul nostru Iisus Hristos este Dumnezeu si nu UE, nici Guvernul Mondial, nici conducatorul unic - antihrist.
Doamne, ajuta !
Sursa : Apologeticum
Reply With Quote
Vechi 20.03.2009, 22:43:27
99_Estera 99_Estera is offline
Banned

Data înregistrării: 18.03.2009
Implicit

Romania nu trebuie sa adere la SIS, ea trebuie sa obtina din partea UE derogari speciale asa ca si Irlanda, UK si Dk.

Ea trebuia sa ramana in cadrul SPE - spatiului penal european insa trebuie sa-si protejeze cetatenii!

Pe scurt sa ramana doar in zona cooperarii politienesti.

Nu trebuie sa faca aceeasi greseala ca si Grecia!

Clar sau neclar?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O minune...Un om care cu credinta in Dumnezeu este acum viu tigerAvalo9 Generalitati 32 04.05.2013 14:39:46
Despre semnul fiarei Lory10 Biserici Protestante 82 23.03.2010 20:43:42
Despre semnul fiarei Lory10 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 77 18.03.2010 13:53:02
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 2 18.01.2009 22:57:17
Cat de responsabili suntem de actele noastre? victor.r Nunta 8 17.04.2008 19:12:35