![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
As vrea tare mult sa vad si interviul original, de obicei mass media distorsioneaza mesajul. Am inteles ca se poate gasi aici (http://www.youtube.com/watch?v=OTignBfd98w), dar se pare ca e private si eu nu pot sa-l vad
![]() In afara de asta, cred ca orice duhovnic mai poate si gresi din cand in cand. Chiar si Sf. Serafim de Sarov a spus ca atunci cand vorbea din propriile pareri, mai gresea. Si Pr. Dumitru Staniloae a crezut initial ca ecumenismul este bun (prin anii '60?) ca apoi sa ii vada adevarata fata si sa il condamne fatis. Bogdan. PS: Pentru antioniap, Pr. Arsenie Papacioc este foarte anti-ecumenism, pe "viata si pe moarte impotriva", cum spune sfintia sa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"[caci atunci si implanturile de care se pomeneste in Cartea Apopcalipsei, in frunte sau in mana dreapta ar fi doar tot un "fenomen spiritual", ceea ce este numai partial adevarat, el fiind si un fenomen fizic concret [implantul unui material emitator strain in corpul nostru prin injectare] caci prin pecetluirea cu semnul preaspurcatului, primim intr-adevar si lepadarea de Sfanta Taina a Botezului, desbotezarea adica]. Romeo Domnul sa ne ajute sa nu traim acele vremuri ! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Last edited by tot-Laurentiu; 01.08.2016 at 14:58:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Iustin Parvu a si zis intr-un interviu :E doar o parere,ma! ,el doar si-a dat cu parerea si a zis sa ne gandim de doua ori nu a spus sa nu acceptam si ne-a obligat asta.Dar ma intristeaza faptul ca Biserica Ortodoxa critica parerea parintelui Iustin Parvu,Arsenie Papacioc se contrazice cu Justin,e o nebunie totala.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pr. Arsenie Papacioc a vorbit bine si cumpatat dar Adevarul vine DOAR de la Hristos.
Daca vine cineva si imi spune ca trebuie sa accept niste acte cu coduri de bare si cu 666 nu sunt deloc placut impresionat. CLAR! Apoi o sa vina cineva sa imi bag un cip sub piele ca asa e mai sigur, ca nu mai imi fura nimeni banii si teroristii nu mai au unde sa se acunda. Va zic ceva tuturor, Eu nu sunt un Parinte. Sunt ditamai pacatosul dar pot sa vina la usa mea incepand cu Patriarhul si terminand cu toti Parintii din Romania sa ma convinga ca nu e nimic rau in a accepta cipul ala, ca tot nu il accept! Nu accept asa ceva NICIODATA plecati si lasati-ma. Fiecare face ce vrea! Alegerea trebuie respectata! |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca trebuie sa avem echilibru, discernamant. Particularitatea teologiei ortodoxe cu privire la sfarsitul lumii este echilibrul dintre eshatologia particulara si cea universala. Adica sa fiu pregatit pentru sfarsitul meu personal in fiecare clipa, nu sa fac speculatii despre sfarsitul lumii fara sa ma gandesc la sfarsitul meu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din filmarea cu Parintele Arsenie Papacioc, reiese clar manipularea si distorsiunea ce e facuta comunicatului Parintelui Iustin Parvu, de catre acel "reporter".
Cu alte cuvinte pe Parintele Arsenie Papacioc " l-au dus cu presul", ca sa obtina acel filmulet, cu care BOR sa-si spele lasitatea .... |
|
||||
|
||||
![]() Last edited by tot-Laurentiu; 06.07.2019 at 00:36:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnilor, nu se contrazice unul cu altul... nu pricepetzi ca pe Bisericile Domnului vor sa puna mana? sa ne lupatam intre noi ca orbii? sa ne hulim shi sa ne deznadajduim unii pe altzii?, shi vor sa le controleze, sa le faca sa-shi piarda harul din Bisericile pe care pun mana shi-l introneaza pe antichrist, ca sa se aduca blestem in loc la binecuvantare, deci controlul ii vizeza inainte de toate pe monahi, pe preotzi shi pe cei cu putere duhovniceasca asha ca lupta o putem duce doar astfel:
-calugaritzi-va shi induhovnicitzi-va viatza in taina shi nu pentru ochii oamenilor, oriunde suntetzi shi unde locuitzi facetzi cele ce le fac shi monahii, calugarii, credincioshii, ascunshi de priviri, deci asha fel sa facetzi ca fiecare suflet de creshtin sa fie o biserica Vie a Lui Hristos... shi antichristului i se va risipi puterea lui vrajitoreasca shi fermecatrufia sadizmului shi nedreptelor judecatzi.... shi rautatzi... caci vrea sa ne ucidem intre noi (duhovniceshte, hulind, urand, blestemand, fiindu-ne frica, shi altele)... ori ar vrea ca sa domneasca pacea fatzarnica shi nu aia de sus ci aia a bunastarii mortzii peste toate... a minciunii ca nu este moartea a doua! deci nu mintzitzi shi pazitzi-va sufletele de hula shi gazetarie a spectacolului shi circului shi dezastrului, caci fiecare gest de Omenie conteaza... iar dezastrul este ca ajungi in iad shi nu cum vei muri... caci fiecare v-a muri cumva... dar problema este al cui mori cand mori? shi al cui ai trait cand ai trait? shi unde ai dori cu dor sa itzi petreci veshnicia cand va fi sa tzi-o petreci, shi cum tzi-ai pregatit? |
|
||||
|
||||
![]() Last edited by tot-Laurentiu; 06.07.2019 at 00:36:46. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Parintele Iustin Parvu !!! | bodo1222 | Generalitati | 6 | 29.11.2010 20:06:17 |
Parintele Iustin Parvu despre adevar si comunicare | camiann | Generalitati | 1 | 03.02.2009 16:04:04 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
PR. IUSTIN PARVU SI ARSENIE PAPACIOC | orthodoxis | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 05.06.2008 18:11:07 |
|