Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2009, 16:24:42
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Pe TVR 1, s-a spus ca Patriarhia Română nu și-a exprimat punctul de vedere vizavi de manifestatie ori implantul de cip-uri... [/COLOR]
[COLOR=green]Intrati pe TVR la teletext. Scrie si acolo ceva... [/COLOR]
...pe mine ma ingrijoreaza asta...
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 16:36:46
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
...pe mine ma ingrijoreaza asta...
[COLOR=green]Am explicat pe aici, chiar azi, ca asa ceva nu cred ca ne vizeaza pe noi, oamenii simpli. [/COLOR]
[COLOR=green]Gandeste-te ca avem atatia infractori in tara si in lume. Unul ti-ar putea lua identitatea ta si te-ai putea trezi arestat pentru o culpa pe care nu ai comis-o. Te-ar putea ajuta doar acele elemente strict personale: amprente, semne particulare sau ce-ar mai putea cuprinde buletinul, pasaportul sau carnetul de conducere. Nu văd aici nimic rău. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Apoi, in ceea ce priveste implantul de cip-uri - eu nu cred ca se va face vreodata asa ceva la modul la care se vorbeste pe aici. [/COLOR]
[COLOR=green]Sunt oameni cu misiuni speciale - cu cine stie ce scop in diferite zone ale lumii. Despre acestia da! Cred ca ar putea fi "cip-uiți" dar restul oamenilor - ce interes ar fi?[/COLOR]

[COLOR=#008000]Stii de ce mi-e mie frica? De foamete, de saracie, de boala si incultura, de lipsa de informatii sau de dezinformatii. In rest nu! Nu mi-e frică... Am simțit adesea puterea lui Dumnezeu și știu că Dumnealui n-o să mă lase la greu și nici să fiu victima răutății oamenilor. [/COLOR]
Vechi 02.02.2009, 16:55:55
antoniap
Guest

Implicit

Din pacate, in legatura cu problema cip-urilor, exista interese mari sa fim dezinformati. Sa ne gandim la microcipurile performante, capabile sa influenteze comportamentul uman. Se poate produce lepadarea efectiva de credinta daca cine detine toate informatiile despre tine doreste asta. Influentandu-te din aproape in aproape, nu la modul simbolic! Mai rau ca in lagarele de reeducare comuniste!
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 17:01:15
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

antoniap, te rog sa argumentezi de ce consideri ca cipurile performante pot influenta comportamentul in asa fel, incat sa i se ia Credinta.

citate :

"Nimic nu e mai cumplit decât uitarea de Credință, de neam și de tară."

" Omului i se poate lua cu forța orice, inclusiv viața. Credința însă, nu. "

" Credința este una din axele de rezistență ale națiunii. "

" Un om cu o Credință puternică nu poate fi învins niciodată; acela a câștigat de mult lupta cu jungla vieții. "

O precizare : in aceste texte, Credinta poate avea alta definitie, decat ar tinde sa creada unii.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 17:03:33
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionell Vezi mesajul
Daca va ganditi la faptul ca cineva va putea avea acces, prin intermediul acestor cipuri, la toate datele dumneavoastra, va va putea urmari sau asculta convorbirile, etc...deci va va incalca intimitatea, pentru cei care nu stiu, va spun ca ACESTE LUCRURI ERAU POSIBILE SI PANA ACUM SI SUNT IN CONTINUARE, si fara aceste cipuri...asta nu este o noutate!
ok... si pt ca oricum se puteau face astea pana acum, de ce nu le-am usura munca doar printr-un cip, nu-i asa? ba mai mult, sa le punem cat mai multe date personale la dispozitie ca sa fie si mai usor de aflat...

Citat:
Dar, pentru cei care sunt "curati": De ce va temeti ca cineva ar avea posibilitatea sa afle date confidentiale despre dumneavoastra, daca nu aveti nimic de ascuns??
buna intrebare! dar cine are incredere in politicienii de azi?!! si in tot sistemul creat de ei?!! si cine are incredere in toate papusile care danseaza dupa cum li se canta de sus?!!

ceea ce nu pricepeti voi este ca prin aceste cipuri in care se colecteaza o groaza de date personale noi toti suntem priviti ca posibili infractori!
nu mi se pare corect ca eu, persoana curata [fata de legea pamantenilor], sa fiu tratata ca un infractor, sa fiu monitorizata si sa mi se cunoasca si cel mai mic amanunt. ok?
asta este dorinta mea, ca cetatean corect, sa nu fiu tratata ca un infractor / animal... ce e rau in asta?
de ce sa sufar eu din cauza prostiei si faradelegilor altora?! de ce sa fiu eu tapul ispasitor?!

pe de alta parte...
ce te faci daca ei te acuza de vreo faradelege?!
ce te faci daca te acuza de terorism, de exemplu?! sau ca ai complota impotriva lui x sau y sau chiar impotriva sistemului...
vei spune, probabil, ca trebuie sa demonstreze... si ai avea dreptate... dar acum sistemul va fi altul si tu vei fi cel care va trebui sa demonstrezi ca nu esti terorist, ca nu complotezi impotriva nimanui!
eh... cum vei face asta?!
cum o sa demonstrezi ca nu esti terorist?!
acesta este sistemul care ne asteapta!
sa nu fii naiv si sa n-ai impresia ca gandirea celor de acum 20 de ani s-a evaporat! asa cum inainte de '89 oameni nevinovati au avut mult de suferit din cauza sistemului si din cauza ca au fost acuzati pe nedrept, asa se poate intampla si astazi! s-a intamplat in SUA, mareata putere a lumii, s-a folosit de numele unor persoane care, surpriza, erau inca in viata... ce te face sa crezi ca in Romania n-ar fi posibil?!

revin si intreb, ai incredere in politicieni?! asa curati ii vezi incat nu-i vezi in stare de asa ceva?!
ba mai rau vor face... fiindca acestia sunt roadele celor de atunci.
"saturatu-s-au fiii lor si au lasat ramasitele pruncilor"

asaaa.... sa va reamintesc celebrul caz al unei banci din Marea Britanie care a pus la dispozitie toate datele personale ale clientilor (fara acordul acestora !!!) la dispozitia...... nu mai stiu cui, a unei firme.
daca vreti caut pe net, nu s-a intamplat de mult. anul trecut.
iar faptul ca datele noastre personale vor fi si la dispozitia altora.... a altor state... e deja stiut si se recunoaste!
daca voua vi se pare corect... ca sa nu mai spun moral.... mie nu! si as dori sa mi se respecte parerea si totodata intimitatea.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 17:06:15
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Implicit

alx, nu gandi asa.
gandeste-te ca acelasi lucru se poate spune si despre implantul microcipului.
si totusi in Apocalipsa ni se spune ca este daunator sufletului si lepadare de Hristos.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 17:08:54
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

Daca sunteti "drepti" in ceea ce credeti, in primul rand nu ar trebui sa va temeti. Frica naste monstri, intuneca ratiunea, etc
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 17:17:32
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Implicit

de cine ne temem?
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 17:47:39
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alx Vezi mesajul
Daca sunteti "drepti" in ceea ce credeti, in primul rand nu ar trebui sa va temeti. Frica naste monstri, intuneca ratiunea, etc
bine zici ca nu de dracul trebuie sa ne temem ci de Dumnezeu ca nu l-am ascultat... shi daca l-am lepadat shi am ajuns in iad, apoi degeaba te mai temi ca acolo eshti bagat in munci... vrei nu vrei, te temi, nu te temi, o sa te chinuieshti, shi acolo probabil e o lume condusa de un shef-fiara shi mare-balaure asha cum a fost la noi pe vremea lui Ceashca, ori cum o sa fie cand o sa se auto-introneze antichrist cu participarea patriarhului... in Duhul omului, peste om... shi astfel gLumeail va triumfa sadind minciuna shi mandria shi pizam pe fagashul pe unde ar fi trebuit sa vina cele sfinte de la Dumnezeu... insemnand cu && ca sa fi dupa chipul balaurelui caruia o sa-i dai bir deshtept in bani insemnandu-te cu numarului lui, 666, caruia o sa-i dai bir de intzelepciune... bir ca sa te scape de iad... numa ca e falsul mesia shi n-o sa te scape ci mai mult o sa te infunde, ca daca i te-ai inchinat, adio, l-ai parasit pe Dumnezeu shi greu se mai intoarce omul shi greu mai iese din amagire... ca dovada este ca intr-o lume intreaga abea doi-trei, 10-20 se mantuiesc dintr-o generatzie de indivizi... de oameni... din miliarde... caci restul nu fac decat sa intre pe poarta cea larga... pe care se intra cu mancare, neascultare shi desfranare, adica slujind la minciuna shi mandria duhului minciunii maririi de sine pe caile amagirii, asha ca nishte nalucifariferizatzi betzi de lux shi shampanie... plini de jex, jex, jex, pentru carne... carne din fratele tau om...

un creshtin nu trebuie sa se teama de nimic, nici de intuneric, nici de duhul rau, nici de apa, nici de furtuna, nici de foc, nici de singuratate, nici de lume, nici de alte lucruri pentru ca este un fiu Binecuvantat de Dumnezeu, iar duhul rau trebuie alungat prin cuvinte duhovniceshti, deosebind duhul, pe calea cumpatarii ca din doua rele sa alegi raul mai mic, ala prin care nu te mandreshti, nu te ingamfi, nu te lepezi shi nici nu-i faci rau fratelui ori aproapelui tau... ori la ce foloseshte cumpatarea daca o confunzi cu invoirea cu toate pacatele alea mai mici shi apoi te mandreshti shi te crezi sfintzisor de parca n-ai fi pacatuit deloc, mushamalizand toate faptele tale nedrepte, crezand ca nesemnificativ ai greshit... ca practic nu exista echilibru ca nu trebuie sa cautzi echilibrul bunastarilor trupeshti, ci ala e echilibru cand mergi inainte dupa Dumnezeu fara sa priveshti cand treci prin terenurile altor, nici la stanga, nici la dreapta, ca nu cumva sa te duca madularul tau (ochiul) shi sa cazi in ispita... shi asha pana la sfarshit... deci e vorba de echilibrul ochiului de a nu se lasa atras ca sa pofteasca goliciunile deloc, fiindca daca le-a poftit, pacatul a shi fost savarshit, iar duhul din om s-a shi trufit in intzelepciunile lui... intzelepciuni de om pacatos, om ce se crede el dulce shi ca ar oferi el vre-o clipa de fericire cuiva... se amageshte cu parerea de sine... om sarman, necumpatat shi orb... om necajit.... om fricos, om osandit sa plateasca mereu greshelile maimarilor lui... Doar Domnul ii indulceshte inima shi-i intinde mana shil Mangaie cu Duhul Sau... Caci Domnul cand vine vine impreuna cu sfintzii Sai... shi nu cu echipa de scamatori care se joaca alba neagra prin hainele tale... ca sa-tzi dai singul foc la valiza shi sa te pierzi inchinandu-te lor pentru ca te-au hipnotizat cu vrajitoriile minciunilor lor... infricoshandu-te sa te inchini fiarei a doua, care lucra in fatza fiarei dintai ca pana la urma sa te inchini tot balaurelui... ala cu 7 capete shi 10 coarne... tatal minciunii, care impreuna cu maica patimii, iubirea de sine shi de sufletul sau, au dat in bertate nashtere la fiul faradelegilor... un mare berator de suferintze shi patimi... dar asha prin mushamalizare... ca altfele nu se pricepe... shi asha pare ca te "va ajuta" ca pana la urma tot in iad ai sa te trezeshti, fiindca sufletul tzi-a ramas rau shi nu tzi-ai lucrat decat o mandrie ascunsa o smerenie trufashe care inca n-a rodit dar la momentul prielnic va rodii foc pe gatlej asha ca shi totzi balaurii aia zburatori de prin filme...

hi, poate ca shi eu am patzit lafel...
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 19:20:04
ionell ionell is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.05.2008
Locație: suceava
Lightbulb

daca totusi suntem atatia care suntem contra cipurilor..as zice ca e mai bine sa trecem la fapte...sa descarcam acel formular de aici http://apologeticum.wordpress.com/20...st-contra-666/ ,sa ne apucam de strans semnaturi la modul cel mai serios..caci prin discutie...nu facem decat sa ne dam cu parerea...
nu ar fi rau sa dam mai departe...sa convingem si pe altii sa semneze!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
o lamurire va rog Hartford Botezul 8 06.07.2010 23:05:06
Lamurire Thheo Pocainta 2 21.11.2008 20:10:09
O lamurire lucyan Stiri, actualitati, anunturi 2 19.02.2008 19:49:45
Lamurire, va rog! dana_anghel2000 Stiri, actualitati, anunturi 3 24.08.2006 16:03:26