"am obosit iubind"
Draga Simona,eu am iubit f mult la viata mea si am suferit tot atat dar sfatul meu este ca: ...nu poti renunta la IUBIRE,fara ea suntem pustii,saraci,indiferent la ce fel de iubire ne referim:la DUMNEZEU,la prieteni,rude ,iubit ,aproapele nostru cu alte cuvinte...si eu am iubit,repet, si apoi am suferit 10 ani dar,TIMPUL vindeca orice rana sau o cicatrizeaza si trebuie sa ai puterea sa te ridici si sa mergi obligatoriu mai departe, in primul rand sa arunci pozele ,scrisorile,{ceea ce iti trezeste amintiri si iti provoaca inca dureri sau te face sa suferi cel mai mult},iar apoi ,incearca si invata sa te rogi la DUMNEZEU ,sa tii post ,sa te spovedesti si sa te impartasesti ,TOTUL iti va fii mult mai usor sau vei simti prezenta si ajutorul lui DUMNEZEU in viata ta!APOI SUNT SIGURA,DUMNEZEU iti va trimite pe cineva cu care sa-ti imparti zilele daca va considera de cuvinta ca trebuie sa fii cu cineva iar daca nu atunci va trebui sa nu disperi si sa-ti canalizezi energia spre altceva... " DUMNEZEU,le oranduieste pe toate"imi spunea un pustnic de la CETATEA DE COLT din HUNEDOARA,SI CA TOTUL E IN VOIA LUI SI NU NE DA CE VREM CI CE ESTE BINE PENTRU NOI.ITI DORESC SA-TI GASESTI LINISTEA ,SA FII IUBITA, SI SA TE ROGI MULT ...{IN BISERICA ORTODOXA SAU ACASA,SAU PE STRADA ,ORIUNDE TE-AI AFLA ,FII SIGURA CA VEI FII AUZITA!}
|