![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca cineva e credincios nu inseamna ca e si sfant Noi alergam repede sa il judecam ,asteptand de la el sfintenie E foarte greu sa iti vezi propriile neputinte ,trebuie nevointa multa ,ma refer chiar la cei credinciosi care au mult mai multe ispite decat cei necredinciosi Cea care te-a jignit poate avrut sa te aduca la realitate ,sa iti spuna ca e bine sa te ajuti cu rudele E adevarat ca modalitatea de a o spune nu a fost cea mai potrivita Tu nu ar trebui sa astepti iertare La ce iti foloseste ? Poate era bine sa o corectezi ,pentru binele ei ,deoarece a vorbit destul de urat. Dar daca nu iti gasesti cuvintele si nu poti sa o indrepti mai bine o lasi in pace O pauza in relatii ar fi mult mai potrivita pentru a o aduce cu picioarele pe pamant |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
I-am cerut iertare desi nu imi este prea clar cu ce am gresit,iar ea mi-a replicat pe un ton neutru ca pot sa fiu linistita ca m-a iertat...dar noi nu am vb nimic in 2 ani! Ce fel de iertare este asta? Nu-mi ramane decat sa-i respect sentimentele vizavi de persoana mea si s-o iert,sa am liniste. Numai ca in posturi cand imi pun intrebarea daca sunt suparata pe cineva ,imi revine in minte acest episod care nu-mi da pace. In cazul meu,ajutorul intre rude nu s-ar reduce la nimic;am niste rude celebre cu care nu am fost in legatura niciodata;cat de urat ar fi sa cauti pe cineva doar cand te afli in necaz ? Eu cel putin am niste principii,nu sunt oportunista si nici nu cultiv relatii doar de dragul interesului! Daca as fi avut ceva in comun cu ruda respectiva am fi pastrat legatura fara doar si poate.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
E adevarat ,nu e bine sa ne amintim de cineva doar cand avem nevoie
Pana la urma Dumnezeu e cel care ajuta in toate situatiile ,chiar daca lucreaza prin niste oameni necunoscuti sau rude Ca sa scapi de acest sentiment neplacut ar trebui sa o cauti si sa o intrebi ce mai face In felul acesta ti-ai demonstra ca ai iertat-o Ea oricum nu a realizat ca a gresit |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
vine vine | ioanhodean | Postul | 124 | 02.08.2012 20:56:33 |
Dupa BAC vine facultatea | richard_d | Generalitati | 8 | 16.07.2011 09:30:11 |
cum vine asta? | victortiti89 | Generalitati | 4 | 08.06.2011 23:16:34 |
Vine vara ... | ClaudiuT | Tinuta in Biserica | 18 | 08.05.2009 18:01:00 |
|