![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Până eu nu sunt de acord cu un lucru, e cam greu să mă convingi că acel lucru e bun!
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai bine cred ca ar fi sa te reorientezi dupa o fata care sa te salute, si sa te respecte pentru aparteenta ta religioasa
|
||||
|
||||
![]()
Ei(protestantii) nu prea "isi fac de lucru" cu cei de alta apartenenta religioasa fata de a lor. Cel mai bine e sa o lasi balta
|
|||
|
|||
![]()
Am spus incorect că nu mă salută. Nici măcar nu-mi răspunde la salut. Ieri am salutat-o pe ea și pe o altă colegă (cele 2 sunt bune prietene, deși cealaltă colegă nu este penticostală), și doar cealaltă colegă mi-a răspuns...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Vezi? Ce ti-am spus?!?Crede-ma, si eu am avut colegi de alta apartenenta religioasa, si pana nu m-am ratoit la ei in cateva dimineti, pur si simplu nu imi raspundeam la salut. Oricum, a raspunde la salutul cuiva, sau a saluta pe cineva , tine in primul rand de politete, si apoi de credinta. Zic eu. ai putea sa ii atragi atentia asupra faptului ca o saluti. Nu e mare lucru sa iti raspunda la salut, nu? Tine-ne la curent.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu o lua ca pe o rautate. Insa daca ea nu-ti va fi piatra de poticnire, sigur va fi altcineva sau altceva. Incearca sa-ti cunosti mai bine credinta, si mai ales sa o traiesti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca te saluta pentru ca "ai gura mare" nu inseamna neaparat ca te vor respecta. Tot ce poti sa spui ca i-ai invatat e sa faca un gest de ipocrizie. Adica tu crezi ca te saluta din respect dar o fac in sila, doar ca sa nu te mai iei de ei. Respectul si frica (amestecata cu dispret) sunt lucruri diferite. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce să facem? Ei (cazul penticostalilor) sunt "mântuiți", l-au "primit pe domnul Isus în inima lor ca Mântuitor personal" cum spun ei, pe când noi ortodocșii suntem idolatri și nemântuiți. ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Influente ortodoxe in gandirea penticostala romaneasca | ioanna | Secte si culte | 138 | 18.02.2012 15:26:35 |
O colega de-a noastra de forum... | dorinastoica14 | Umanitare | 20 | 17.06.2011 21:19:11 |
Pentru o colega deosebita Anica | mara2008 | Slujba inmormantarii | 13 | 01.04.2011 04:09:15 |
Biserica Speranta Vietii Targoviste - O alta ramura penticostala | petrut-angel | Secte si culte | 35 | 17.11.2010 10:36:19 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
|