Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.03.2009, 00:04:47
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CorydinCorint Vezi mesajul
Ce frumos, Geo!
Minunat, extraordinar, surprinzator!

Spune-mi, tu esti cumva PREOT?
Mult mai simplu: te duci și vizitezi pagina personală. Sper că intradevăr ți-au plăcut cele scrise de Geo și nu a fost o apreciere ironică ! Doamne ajută ! +
Vechi 17.03.2009, 02:56:57
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CorydinCorint Vezi mesajul
Spune-mi, tu esti cumva PREOT?
NU sora mea!!! NU sunt preot, sunt umil student... atat!!! Roaga-te si pt mine!!!
Reply With Quote
Vechi 17.03.2009, 04:36:48
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Vai de mine, Geo, citind tot ceea ce ai scris aici, imi dau seama cit sint de departe pentru mantuire.............
Eu sint inc ala faza de Psalmi si Acatiste si Paraclisul maicii Domnului!!!
Iar intre ele este Rugaciunea Inimii, insa sint atit de departe de momentul acela despre care vorbeai aici ca ar dure citeva cile, sau ore, sau zile............

Vezi Geo, mie mi s-a explicat de mica, ca Psalmii facuti pe Catisme, sint pentru anumite persoane doar, insa odata ce ai invoirea duhovnicului sa le faci, atunci sa le faci! Nu mai astepta!

Rgaciunea Inimii eu o zic, fara sa numar, de mii de ori pe zi, mergind pe strada, conducind masina, pe tren, pe autobus, la o coada, chiar si cind studiea, ca mai am ceva examene aici de dat....
Si cu toate astea, mi se pare ca nu ma rog destul, daca cel putin odata in timpul postului nu fac Psaltirea si Acatiste si Paraclisul Maicii Domnului, care mie-mi este atit de drag!!!!

Oare de ce?
Oare de ce eu simt ca asa trebuie, si sint atit de nefericita, daca nu reusesc sa le fac?
Oare de ce pentru mine o fii asa o stare cuidata?
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23