Citat:
În prealabil postat de elenaf
Buna, am avut un accident de masina( am fost in coma dupa accident), si foarte multe necazuri in continuare care nu se mai termina. A zis o cunostinta sa tin postul Sf. Anton, a zis ca se tine martea. Va rog daca stie cineva cum se tine, as vrea mai multe detalii, pe internet nu am gasit nimic care sa ma ajute. Nu stiu daca o sa ma ajute, dar vreau sa fac tot posibilul sa ne revenim, am un baitel de 1 an. Va multumesc anticipat.
|
Salut. Nu stiu de postul Sfantului Antonie Cel Mare, daca poti tine post Martea si roaga-te la el... Eu am inceput acum cateva luni Rugaciunea de 9 Marti la Biserica Sfantului Antonie Cel Mare si iti spun sincer ca dupa nici 6 saptamani Sfantul Antonie Cel Mare mi-a indeplinit Rugaciunile, am continuat sa merg pana a 9 saptamana cu acatistul iar a zecea saptamana se duce 9 pachetele si se imparte la credinciosi in Biserica, ulei,faina....uleiul,faiana dupa ce-l Sfinteste preotul il iei acasa si gatestil....
Daca esti din Bucuresti mergi la Biserica si iti garantez ca nu o sa-ti para rau....daca Dumnezeu va pune la incercare credinta si rabdarea ta, te rog nu deznadajdui ca ceea ce la noi e cu neputinta, la Dumnezeu e cu putinta...sincer....
DUMNEZEU SA-TI LUMINEZE MINTEA SI SA-TI DEA MULTA INTELEPCIUNE....DOAMNE AJUTA