![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel ce spune "ce mare lucru este sa cresti 1 sau 2 copii?", nu e tata. Un tata nu e tata pentru cateva minute sau o ora, ci pentru toata viata.Daca se rezuma la o simpla imbratisare a copilului sau la un simplu sarut, atunci e de dorit sa gaseasca in acea imbratisare si in acel sarut truda zilnica a mamei. Altfel, risca sa devina un strain.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga literar, eu am 3 copii (7; 4; 2 ani) si stau acasa de 8 ani de zile. Sa sti ca nu-mi e deloc usor si s-au iscat tot felul de pr din cauza asta, ca eu nu fac nimic in viata, ca nu ma gandesc la viitor, ca nu am idealuri etc. Sa stii ca la inceput am suferit enorm spunandu-mi-se asa ceva de catre sot, dar am invatat sa tac si sa nu le mai iau in seama. Eu cu 3 copii nu fac fata fizic sa am un serviciu iar sotul meu nu intelege asta. Si eu ma gandesc la tot ce am spus mai sus dar pur si simplu nu fac fata la mai mult. Numa cand ma gandesc la a ma duce la serviciu si copiii mei sa stea prin cresa si cel mare sa stea singur in casa pana apar eu sau sotul de la serviciu. E crunt cand ma gandesc la asta. Dar Dumnezeu stie ce vreau ca vreau si serv dar in acelasi timp sa fiu si cu copiii. Dar nu am ajutor din exterior prea mult. Si singura solutie e o bona, dar eu nu pot accepta ca o straina sa-mi creasca copiii. Prefer sa stau acasa sa-i cresc eu si sotul sa zica multe si marunte ca oricum Dumnezeu le stie pe toate si iti da tot ceea ce ai nevoie si cand vei fi batran la fel va fi daca ramai in credinta. Dumnezeu le aseaza pe toate cum trebe si-ti da tot ce e nevoie. Iar eu stiu ca nu pot fi o femeie de cariera, pt mine FAMILIA e totul.
|
|
|||
|
|||
![]()
daca un barbat se asteapta ca femeia sa creasca si copii si sa mai si lucreze atunci pentru ce mai are femeia nevoie de barbat?????
daca un barbat face mofturi atunci cand sotia ii cere bani pentru trebuintele casei, atunci care mai este rolul sau????? casatoria inseamna efortul comun, nu inseamna ca femeia lucreaza, naste copii, creste copii, face de mancare curatenie, etc etc, iar barbatul doar lucreaza si mai si face mofturi... ehe ce viata usoara au acesti barbati...nu vreau sa generalizez, sper ca inca mai sunt barbati care isi cunosc scopul in viata, acela de a proteja femeia, ca doar de asta i-a facut Dumnezeu mai puternic decat femeia... imi pare rau daca par dura, dar pe zi ce trece raman tot mai dezamagita de cum a ajuns viata sa fie...??? |
|
|||
|
|||
![]()
Diana, mai nou si daca stau acasa si cresc copii , diavolul care nu doarme gaseste si cu ele metode de dezbinare si divort...vad sute de cazuri in jurul meu...de regula le introduce invidia in suflet pentru cariera pe care o are barbatul si la care ea nu are acces iar de aici aceasta patima sufera in scurt timp metamorfoza in dispret si ura pentru existenta ei de "sclava" in casa si de aici pina la separare, deseori cu politia si scandal, si divort de regula nu mai este mult.
...iar paradoxul cel mai mare este ca femeile nu stiu ce fac, nu realizeaza ca aceste nebunii si patimi sunt implantate artificial in ele, sunt ca o inseminare artificiala a RAULUI CARE FACE PUI ...nebunie in care nu realizezi ca barbatul ca sa tina casa munceste pe rupte, se injoseste si este poate zilnic umilit pina la transpiratie... si el saracul poate de rusine nici nu povesteste si tine in el, iar la venire sotia il ia de odihnit si relaxat..si cu cariera stralucita, iar ea chipurile o slujnica in casa Eu unul nu am vazut prea multe cazuri in care ei amindoi muncind nu se ajuta si acasa cu trebuirle. Chiar am prieteni, soti care muncesc de rup la treburile casei, rareori ii vad stind degeaba si nu este gluma |
|
|||
|
|||
![]()
Am si eu o intrebare pur ipotetica: daca ajunge la divort o asemenea familie, in care femeia e casnica, oare cu cine hotaraste instanta sa ramana copiii? Daca ea nu are sursa de venit.
Eu am fost crescuta sa fiu cat mai independenta financiar, sa ma pot descurca. E adevarat, sunt "femei de cariera" care ajung la divort pentru ca-si neglijeaza familia, dar exista si barbati care isi gasesc amanta ingrijita, decat nevasta care se sacrifica pentru copii. Poate ca trebuie sa existe un echilibru, in care pe primul plan sa fie familia, dar sa fie loc si pentru cariera. Asta incerc eu. Si stiu ca nu voi putea fara ajutorul sotului, chiar si la treburile casnice. Cred ca e o necesitate ca femeia sa munceasca in ziua de azi, nu un moft. Barbatii nu isi pot permite, de multe ori, sa tina nevasta acasa. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca insasi algerea profesiei ar trebui sa fie in concordanta cu menirea unei femei. Exista servicii cu un program foarte incarcat si in acest caz unei femei ii ramane foarte putin timp pentru viata de familie. Exista locuri de munca in care programul de lucru este mai lejer.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cunosc multe femei care nu prea se ocupa de copii fiind la munca,adica i-a lasat singuri,singuri fac toate treaba si nu este intotdeauna bine.Mama trebuie sa fie alaturi de copil,sa ai deie mancare,sa ai ofere dragoste nu sa deie telefon de la munca si sa spuna sa isi faca un ochi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu cum sunt altii, dar eu prefer sa muncesc cat mai mult, numai ca sotia mea sa aiba grija de copil. Prefer sa fiu obosit fizic, dar odihnit sufleteste. Copilul va creste in orice mediu, dar nu "a creste" e important, ci "cum creste". Astfel, la aceasta intrebare, doresc sa raspund eu si sotia, nu cei din jur.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Portret de femeie | Pelerin spre Rasarit | Despre Sfanta Scriptura | 7 | 03.10.2014 10:39:39 |
Familie vs Cariera | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 19 | 25.11.2013 18:52:31 |
femeia si cariera | romandragut | Generalitati | 65 | 25.11.2013 08:03:15 |
O femeie fara studii, mama a trei copii, ar dori un loc modest de munca. | sunsray | Umanitare | 8 | 13.02.2012 12:23:15 |
Vocatia si cariera crestinului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 10 | 21.01.2011 15:53:10 |
|