![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pana aici s-a ajuns?....N-am cuvinte Iarta-ne Doamne si Miluieste-ne pe noi
|
|||
|
|||
![]()
@ Andrei si Lacrimi
Sunt aceleasi idei vehiculate pe alte topicuri. Doar forma este diferita. Stiu ca sunteti indignati, dar de ce aici si acum.. cand foarte multi gandesc cam la fel si nu le este jena sa o afirme? Sunt atatea idei ciudate vehiculate.. de la ecumenism, ozn-uri, pana la contestarea icoanelor sau chiar Sf Taine.. Eu nu gasesc ca acest text ar fi mai ofensator decat altele.. am citit mult mai rau pe acest forum. |
|
||||
|
||||
![]()
este ofensator si trist in acelasi timp. pentru ca atunci cand nu ai argumente recurgi la batjocura. si sa batjocoresti putinii duhovnici cu viata sfanta pe care ii mai are tara aceasta... sa ne ierte Dumnezeu!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aici a ajuns cutitul la os... Nu suntem sfinti, suntem oameni, si inca oameni plini de pacate. Cat poti suporta ca unii sa batjocoreasca tot ce pentru tine e sfant? Cum poti sa auzi asa ceva, cand tocmai se vorbea de ingrijorarea noastra pentru sanatatea Parintelui Iustin?... Sa va mai spun ceva: daca Dumnezeu ni-l ia de pe pamant pe Parintele Iustin (si pe inca cativa Parinti adevarati, care sunt din pacate la fel de batrani), noi, ca popor ortodox, suntem pierduti... Macar din respect pentru Sfintenia Sa, ar fi trebuit plasata "gluma" (daca o pot numi asa, ca vad ca altii s-au amuzat copios) intr-un alt thread. Atat am avut de zis
|
||||
|
||||
![]()
Nu a batjocorit duhovnicii, l-a ironizat pe cel care a pus aceste intrebari.
"Ortodoxia nu convinge, ea seduce.." Last edited by Imogene; 05.02.2010 at 22:40:04. |
|
||||
|
||||
![]()
si cu asta intregul "bagaj" ca sa zic asa... e tare trist ce se intampla dar asta este ordinea fireasca a lucrurilor. intai incerci prin argumente. vezi ca nu tin, dupa aceea te ascunzi sub concluzii de genul "e o exagerare", "e traditionalist", "nu e iubire". si cand nici alea nu tin, baga tata cu batjocura, macar sa ne mai distram.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Parintele Iustin Parvu | ClauCioc1969 | Intrebari utilizatori | 2 | 10.02.2010 14:10:10 |
Parintele Proclu mai primeste ? | dorin75 | Generalitati | 3 | 21.08.2009 10:23:16 |
De la Parintele PROCLU | andmih | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 12.11.2008 21:32:11 |
De la Parintele PROCLU | andmih | Generalitati | 0 | 12.11.2008 12:58:12 |
|