![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu va suparati dar prostitutia a existat din totdeauna ..... cu legalizare sau fara, cei care sunt atrasi sa cada in pacat se duc oricum. Pe centura sau bordeluri este acelasi lucru. Mai grav este ca va creste rata infractionalitatii prin liberul acces la stuperfiantele usoare. Or sa ne dea in cap mai des ca sa-si procure droguri..... Si nu in ultimul rand .... nu suntem noi un popor care ne complacem in situatii de acest gen? Ripostam noi cumva? Am castigat cu sange in 89 niste drepturi pe care s-a trezit Basescu sa ni le ia. Ne-am castigat libertatea si independenta, libera exprimare, accesul la telefonie si internet liber (acum sunt monitorizate) si noi ce am facut? In acelasi mod ne impune si liberalizarea prostitutiei, a drogurilor, poate maine gratiaza si criminalii ca de .... se apropie alegerile
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt scrise toate aceste lucruri ca vor veni , de ce va urecheati pe tema asta, asta e scis ca asa va fi, iar noi nu putem face nimic, in afara de a ne ruga si a incerca sa mergem pe caile cele stramte. Ce este cuvantul LUI Dumnezeu accea se va implini. Eu va doresc multa sanatate si putere sa ramaneti in credinta Bunului Nostru Dumnezeu si a Mantuitorului nostru Iisus Hristos.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu personal cred ca habar nu aveti (oricum, marea majoritate) de ce incriminati legalizarea prostitutiei. |
|
|||
|
|||
![]()
@ luchian:
Sunt de acord cu tine in ceea ce spui pentru ca de fapt recunosti ca problema adevarata este lipsa de educatie, iar religia nu are efect. In mediul rural lumea merge mai des la biserica dar tinerele tot cad victime proxenetilor. Parintii inteleg sa fie mai mult sponsori decat parinti sifolosesc metode bazate pe amenintari. Un alt exemplu de ineficienta a religiei este faptul ca spui ca nu ai idee cum sa-ti convingii copiii sa nu se prostitueze sau sa nu mearga la prostituate. Altfel decat ca nu e crestineste! N-ar fi trebuit sa fie altfel tinand cont de pretentiile religiei? N-ar trebui si alte argumente decat lanturile sau amenintarea cu iadul? Si oricum pui problema de parca te trezesti dintr-o data cu niste copii care sunt ai tai si nu stii ce sa le faci. Educatia nu e o chestiune de moment! Stiu ca sunt cam dur dar asta gandesc acum si eu nu am sa las totul in seama vreunui D-zeu sau poate poate o sa am noroc. Iti recomand sa citesti orice despre arta argumentarii (sau debate cum imi place mie sa spun in engleza) si ai sa vezi de ce argumentele crestine nu tin si nu sunt convingatoare. Stiu ca la noi normal e ca ala micu sa nu comenteze "pentru ca asa spun eu". Totusi, eu mi-as dori un copil capabil sa gandeasca singur si binenteles sa-mi arate unde gresesc daca e cazul dar nu prin razbunari de genul prostitutie sau asa ceva. Sper ca m-am facut inteles. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ma asteptam... ca si la o discutie evidenta sa iasa biserica vinovata.
ce sa zic ,va inteleg... oarecum, ca doar nu sunteti aici pentru discutii constructive. Topcat... e o scuza politicoasa, esti departe de a fi macar o provocare Succese |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sustin doar ca nu exista argumente morale, nici macar crestine, pentru a nu fi de acord (sau cel putin eu nu le-am gasit pina in acest moment). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Legalizarea prostitutiei va pune in pericol familia- ca institutiei sau chiar o va proteja? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum va petreceti timpul liber? | alexdu | Generalitati | 7 | 12.01.2013 17:21:42 |
Ce sa facem in timpul liber? | alexdu | Generalitati | 18 | 31.12.2010 07:29:41 |
timp liber | luminita- | Intrebari utilizatori | 9 | 08.06.2010 18:59:37 |
Alcoolul si tutunul, droguri usoare | topcat | Generalitati | 166 | 21.01.2010 10:50:01 |
|